Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Soğutma Büyüleri (https://www.dilekduasi.com/sogutma-buyuleri/)
-   -   Bir Erkeği Kız Arkadaşından Soğutma Büyüsü (https://www.dilekduasi.com/sogutma-buyuleri/6237-bir-erkegi-kiz-arkadasindan-sogutma-buyusu.html)

habibi 10-04-13 12:10

Bir Erkeği Kız Arkadaşından Soğutma Büyüsü
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Birisini uzak tutmak istediğiniz bir kimse için hazırlanan etkili yöntemlerdir. Kişilerin uzaklaşmalarını sağlamak, uzak tutmak, soğutmak amaçlı olan bu tertipler hızlı bir şekilde tesirini göstermektedir. Ayrıca okuma yapılması gereken dualarıda bulunur. Okunacak kerimesi:

Eklenti 154

Allâhümme rabbenâ leke’l-hamdu, ente kayyimu’s-semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu, leke mülkü’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente nûru’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne ve leke’l-hamdu ente’l-hakku ve va’düke’l-hakku, ve likâuke hakkun, ve kavluke hakkun, ve’l-cennetü hakkun, ve’n-nâru hakkun, ve Muhammedün hakkun, ve’s-sâatü hakkun.
Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü, ve bike hâsamtü, ve ileyke hâkemtü, fağfirlî mâ kaddemtü vemâ ahhartü vemâ esrertü ve m’alentü, ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru, lâ ilâhe illâ ente.

şimşek 15-04-13 17:34

bu duayı okumamızın adedi ve gün sayısı, saati var mı?


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:23.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.