Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > PARAPSİKOLOJİ > Spiritüalizm Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevdiğinizin Sevgisin Kazanmak İçin Yüksek Tesirli Etkili Dua Emre Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 1 06-02-14 19:12
Bilinç Kaybında İlkyardım Konuları nurcann Sağlık Konuları 1 05-02-14 23:29
Kereviz Ve Yüksek Tansiyon nurcann Sağlık Konuları 0 06-11-11 02:34
Rüyada Yüksek Yer Görmek Sky Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 0 02-09-11 08:50

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-03-13, 14:33   #1 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart Yüksek bilinç

Yüksek bilinç

Yüksek bilinçle ilgili güzel bir şey, sizin için en iyi olanın başkalrı için de en iyi olmasıdır.

Dört ya da daha yüksek bilinç düzeylerinde yaşamaya başladığınızda, parlak iç varlığınız, ilişkiye girdiğiniz insanlarn duygu ve davranışlarını ve durumların titreşimini değiştirir. Onlara en büyük armağanı verirsiniz-... onlarla düşük bilinç oyunlarının ardındaki güzel bölgede iletişim kurarsınız. Orada saf sevgiden akarsınız. bu yalnızca sevgi dolu bir göz kontağıyla ya da tebessümle bile yapılabilir. içlerindeki sevgiden ibaret oldukları o yerde ilişki kurarak, bilinçlerini geçici olarak yüksek bir yere yerleştirirsiniz. Hayatta dışsal olarak kazanabileceğiniz her şeyi aşan bu OLMA şekli yaşamınızın "doğruluğu" ve anlamlılığı hakkında bilinçli tatmin duygusunun kaynağı olur.


Sevgiyi yaşama yolu'yla ilgili harika bir şey, gerekiyorsa yalnız başınıza yapabilmenizdir. Diğerlerini bağımlılıklarınızın farkına varmanızı sağlamak için kozmik sahnede olan aktörler olarak değerlendirebilirsiniz.


Onlar size, bağımlılıklarınızın gizlendikleri yerleri gösteren duyguların yer aldığı durumlar yaratarak yardımcı olurlar. Yaptığınız içsel çalışmayı bilsinler ya da bilmesinler, yaptıkları ya da söyledikleri her şey yüksek bilince doğru gelişiminize yardımcı olur.

Kendilerini sinirlendiren ya da düşmanlaştıran bağımlılık programları tarafından güdülmüş olsalar da onların tüm davranışlarını, duygusal ifadelerini ve sözlerini bağımlılıklarınızdan kurtulabilmek için kullanabilirsiniz.

Ve biyokompüterinizi yeniden programlayıp kendinizi özgürleştirdikçe, ne yaparlar sa yapsınlar, ya da ne söylerlerse söylesinler sizden yayılan olağanüstü neşe, özgürlük ve sevgiyi fark etmeye başlarlar. Bu dönüşüm(transformasyon onlar için öylesine beklenmedik ve şaşırtıcı olacak ki içinizde neler olup bittiğini öğrenmek isteyeceklerdir. Sorduklarında mutluluğu yakalamakta kullandığınız anahtarları neşeyle paylaşabilirsiniz.


Değişen insanlardan, nesnelerden ve durumlardan bağımsız olarak anahtarların, hepsini nasıl içlerinde bulabileceklerini gösterebilirsiniz. Ve duymaya hazırlarsa yüksek bilinç gelişimi yönteminin basitliğine de hayret edeceklerdir. Bu yöntem tüm bağımlılıklarını tercihlere dönüştürmekten ibarettir.


Bağımlılıklarının ne kadar çok olduğunu anlamaları bir süre alacaktır.Ancak bu yolla mutlulukları artıp sevme yetenekleri hızla geliştiğinde, en azından yaşama işlerlik kazandırma yolunu bulduklarını bilecekler. Ve kendilerine yardım ederek sizin gelişiminizin de hızlanmasına katkıda bulunmuş olacaklar. size yöntemleri açıklama fırsatı verildiğinde , gelişiminiz için ihtiyacınız olan yeni içgörüleri keşfetmiş olursunuz.



Gelişen sevgi ve genişlemiş bilincin titreşimleri daha güzel dünyada yaşamanıza yardımcı olur. kendi yolculuğunuza sarf etmek için daha çok enerjiyi serbest bırakmanıza yardımcı olur.


Gelen tüm duygu verlerini ve yüksek Bilinç Merkezlerine ait düşünceleri işlemeyi öğrendikçe, yaşamınızdaki sorunlar da ortadan kaybolur. Sevgi merkezinde yaşamanın ve enerjinizi dünyanızdaki insanların enerjileriyle armonize etmeyi öğrenmenin sonucu olarak, sizin için mümkün olan en iyiyi vermesi için dünyaya izin vermektesinizdir. Böylece yaşamın doğasında var olan zenginlik ve bolluğa uaşırsınız.

Bağımlılıklardan giderek kurtulmanız kendiniz dahil herkesi koşulsuz sevmenize olanak sğlar. Ve sizin sevginiz diğer insanların sevgisini de ateşler. ,


Çevrenizdeki insanlara özne-nesne muamelesi yapmanız yüzünden engellemiş olduğunuz karşılıklı yardımlaşma enerjisi sevgi dolu ilişkilerde sürekli akar. sürekli artan enerji akışınız, dünyanın mutlu olabilmeniz için ihtiyacınız olandan fazlasını sağlayacağanı derinden hissetmenizi sağlar.

Ken Keyes jr.
sevgilerimle...


ALINTI
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-02-14, 23:28   #2 (permalink)
 
zeytınn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15-05-13
Mesajlar: 1.171
Konular: 73
zeytınn is on a distinguished road
Standart

teşekkürler.................
zeytınn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 06-02-14, 19:11   #3 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart

Çevrenizdeki insanlara özne-nesne muamelesi yapmanız yüzünden engellemiş olduğunuz karşılıklı yardımlaşma enerjisi sevgi dolu ilişkilerde sürekli akar. sürekli artan enerji akışınız, dünyanın mutlu olabilmeniz için ihtiyacınız olandan fazlasını sağlayacağanı derinden hissetmenizi sağlar.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks

Etiketler
yüksek bilinçle ilgili


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:08.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz