Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Üyelerin Sorunları ve Yardım İstekleri (https://www.dilekduasi.com/uyelerin-sorunlari-ve-yardim-istekleri/)
-   -   Yardım (Zikir sonucu musallat olan cinden) (https://www.dilekduasi.com/uyelerin-sorunlari-ve-yardim-istekleri/7696-yardim-zikir-sonucu-musallat-olan-cinden.html)

DUgur93 25-03-14 23:18

Yardım (Zikir sonucu musallat olan cinden)
 
Merhaba arkadaşlar,Esmaül Hüsna dan bir isim zikri çektikten sonra bedenimde bir enerji oluştu,bu enerjiyi aldıktan sonra nasıl kullanıldığını bilmediğim için yanlış birşey yapıp cinleri kendime çektim diye düşünüyorum daha sonra duşa girdim duşta fenalık bastı hemen çıktım zaten ama şuan bana bir cinin musallat olduğunu düşünüyorum belirtiler uyuşuyor sürekli dua okuyarak korunuyorum ama duayı okuduktan bir süre sonra tekrar geliyor vesvese veriyor,ne yapabilirim ? Bazı ******lara fazla güvenemiyorum o nedenle gitmek de istemiyorum aranızda havas ilmiyle uğraşan varmı ? varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim :smile:

Asr 26-03-14 00:29

Hangi ismi zikrettikten sonra bu durum başladı acaba, esma-i şeriflerin varlık bulaştırdığını pek bilmiyordum zannetmiyorumda, ama yanlışta biliyor olabilirim inşallah doğru biliyorumdur kendi adıma bende sürekli zikrediyorum keza.. Yanında başka okumalar yapıyormusunuz peki, yoksa sadece esma mı? Tek mi yoksa eklentilimi? Tam olarak çektiğiniz okuduğunuz okuma nedir? Konuya daha vakıf yetkililer ve arkadaşlar mevcut forumda kısa zamanda yardımcı olacaklardır..

DUgur93 26-03-14 11:32

Yaptığım eklentili bir zikirdi,ama El Alim zikrini çektikten sonra gizli sırlara vakıf oldum,buda vücudumda psişik enerji oluşumuna sebeb oldu,normalde zikir sonucu cin musallat olucağını bende düşünmüyorum ama hata Esmaül Hüsnada değil bende,enerjiyi nasıl kullanmayı bilmediğim için onlara istemeden yanlış birşey yapmış olabilirim diye düşünüyorum ki öylede oldu sanırım,vücudumdan 2 defa dualarla çıkarmayı başardım ama sürekli rahatsız ediliyorum,öncelikle vücudumdaki enerjiyi kapatmam gerekicek sanırım,sizden haber bekliyorum.

zeinarda 26-03-14 12:14

Gizli sırlara vakıf olmak amacıyla bilinçsiz yapılan zikirler ya da havas ilmine vakıf olmayanlarca gelişi güzel yapılan zikirler ve dualar sıkıntı yaratabilir

Okumayı ve zikri bırakın sadece tevbe namazı kılıp koruma dualarını yapın gün içinde çokça felak nas okuyun,sirkeli suyla banyo yapın..


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:59.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.