Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Yoga Ve Meditasyon Konuları (https://www.dilekduasi.com/yoga-ve-meditasyon-konulari/)
-   -   Enerji Meditasyonu Nasıl Yapılır Öğrenelim (https://www.dilekduasi.com/yoga-ve-meditasyon-konulari/2235-enerji-meditasyonu-nasil-yapilir-ogrenelim.html)

nurcann 21-11-11 21:58

Enerji Meditasyonu Nasıl Yapılır Öğrenelim
 
Enerji Meditasyonu Nasıl Yapılır öğrenmek isteyen sevgili dilekduası.com üyelerimize yazalım

Bu meditasyon yeni başlayanlar için mükemmeldir; çünkü birine güç için his vermeye yardıcı olur. Ayrıcı düzenli olarak yapıldığında bu meditasyon Aura’yı da güçlendirir.

Bütün vücudunu rahatlatarak başla, ne kadar derin trans o kadar etkili, ama bu meditasyon herhangi bir zaman yapılabilir ve Trans gerekli değildir. Nefes al aynı zamanda da, önünden arkandan ayağının dibinden kafanın üstüne kadar vücudunun her tarafından enerjiyi içine çek. Yeni başlayanlar için, güneş gibi beyaz parlak bir ışık canlandırmalısınız. Biraz daha tecrübeli olduğunuzda renklerle çalışmak daha etkili ve gelişmiştir.Nefes verin ve enerjinizin Auranızı doldurduğunu gözünüzde canlandırın Tekrar nefes alın ve enerjinizin git gide daha parlak ve güçlü olduğunu ve bütün varlığınızdan ışıdığını hayal edin Tekrar nefes verin ve enerjinizin Auranızı doldurduğunu ve vücudunuzun merkezinin güneş gibi parlak bir şekilde parladığını gözünüzde canlandırın.
Bunu birkaç kez tekrar edin, her seferinde gözünüzde canlandırdığınız enerji yoğunluk olarak artığı için daha da parlak olacaktır.

Renklerle çalışırken, rengin daha da güçlü ve canlı olduğunu gözünüzde canlandırın. Her bir rengin farklı bir hisse sahip olduğunu fark edeceksin. Renkler onların niteliklerine göre cezp etmek için kullanılabilir.
Ayrıca ortada buluşmak için aynı zamanda vücudunun arka ve ön yüzünden enerjiyi içine çekebilirsin, daha sonrada bunu yanlardan ve üst den ve alttan da yap. Bundan sonra Auranın dışarıya doğru genişlemesine izin ver.

alıntıdır
sevgiler

birkul 22-11-11 05:22

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık

varol 22-11-11 06:08

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı

nurcann 29-11-11 03:12

ben teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için

ravza 09-12-11 18:56

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika

nurcann 10-12-11 02:34

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.