Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 30-10-12, 18:36   #1 (permalink)
SUMASALI
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart Yazarak hafifleyin..

Yazarak hafifleyin..

Hepimizin bir hikayesi vardır. Sizin ki nedir? Hiç kendi hikayenizi keşfetmek için zaman ayırdınız mı? Hepimizin kendi hikayemizi bulmamız ve sonra da onu anlatmamız gerekiyor. Hikayelerimiz bizi tamamlar, bizi nelerin şekillendirdiğini bize gösterir ve bugün nerede durduğumuzu bize anlatırlar. Hikayeler bizi birbirimize yakınlaştırır ve aslında birbirimizden çok da farklı olmadığımızı bize gösterir. Hikayelerimiz sınırları yok eder ve başkaları ile kendimizi dürüstçe en çıplak halimizle paylaşmamızı sağlarlar.


Bazen hikayemizi anlatmak zordur…onu keşfetmek zordur, işitmek zordur ve paylaşmak ise çok zordur. Bu yüzden ben inanıyorum ki önce tek başınıza olup ‘hikayenizi bulmanız’ onun ‘müziğini’ duymanız gerekiyor. Sonra beraberinde gelen acıyı, neşeyi ruhunuza almalısınız, içinize işleyip kollarınızdan elinizdeki kaleme akmasına ve boş bir sayfaya dökülmesine izin vermelisiniz.



Ve işte o sayfada bir başka hikaye oluşturmaya başlamalı…bir başka insan…bir başka yaşam yaratmalı…acınızın ve hikayenizin kendi doğruları ile yaşanma özgürlüğüne kavuşmasına, özgürleştikçe de size her zaman zaten doğru yolu bildiğinizi göstermesine izin vermelisiniz….
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-