Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 04-04-13, 22:16   #5 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart


Ondan sonra Ahidname-i Süleyman bin Davudu yedi (7) defa okur ve okurkende buhurunu yakarsın.

Daha sonra her ne dilersen hacetini istersin.

Her defasında Süleyman bin Davudu okur ve basını açarsın. Her defasındada Süleyman bin Davudu okudugun zaman secde edersin.

Bilki! Ahidname-i Süleyman bin Davud okunmazsa davet etsen bile davete icabet etmezler ve Melik Cinni gelmez.

Nitekim Ayetel Kürsi okunmayınca müslimanların melikini da'vet etsen, da'vete icabet etmez ve gelmez. Ahidname-i Süleyman bin Davud okunmayan da'vete müvekkel melik gelmez.

Ahidname'nin gerçegi dünyada az bulunur. Bu Ahidname-i Süleyman bin Davud'un yıllarca dersini çekip otuz (30) yılda bulduk ve tecrübe ettik.

Allah c.c. a hamdolsun rast geldi. Gerektir ki; Cinlerden sana muti olmak istemeyen ve da'vet sahibine zarar vermek isteyen Cinniyi müvekkel melege sikayet edersin.

Müvekkel Melek o cinniye ceza verir veya he sahibine zarar vermek isteyen Cinniyi müvekkel melege sikayet lak eder.

Sekizinci sart: Da'vet sahibi olan kimse bu Ahidname-i Süleyman bin Davud'u kesinlikle bilmesi lazımdır. Ahidnamesiz da'vete gelmeleri kesinlikle mümkün degildir.


Asagıda gelecek olan Ahitname-i Süleyman azim olup, özellikle aziz tutmak lazımdır. Hak Sübhanehü ve Teala nın yüce isimleri bunun içinde zikir edilmistir.

Dünyada bu Ahidnameye sahip olmak lazımdır. Sahip olduktan sonra gerisi kolaylıkla olur. Bu fakir hatasız olarak bir harfini bile gizlemeden tamamen eksiksiz olarak yazdım ki, bu kitaba sahip olan kimseler asla zorluk çekmesin
  Alıntı ile Cevapla
-