Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 04-12-13, 17:47   #2 (permalink)
şimşek
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 23-01-13
Mesajlar: 179
Konular: 49
şimşek is on a distinguished road
Standart

özel durumlarını başkalarıyla paylaşmamanı öneririm kardeşim, kendi içinden doğru gelen neyse onu yap. bazı şeyler çok takılmamalı küçük bişey taktıkçada büyür bunu düşünerek takmamak gerek yani olaylara sakin ve iki taraflı düşünerek bakmak gerek bence tabi.

arkadaşlarına gelince kendinden değilde başkasından örnek vererek durumunu anlat yani başkalarının fikirlerine ihtiyacın varsa eğer, şöyle yap, bi arkadaşm var şöyle bir sorunu var sen onun yerinde olsan nasıl davranırdın yada ne yapardın gibi, aynı şekilde başına gelen bir olayıda sen değil arkadaşın yaşamış gibi anlatıp fikrini alabilirsin.

erkek arkadaşına gelince şuan seninle olmadığına göre demekki doğru kişi değilmiş senin değerini bilememiş yada sen gerektiği gibi davranmamışsın yani karşındaki kişiye hemen bağlanıpta kendini kaptırma o insanı önce tanı ve seni yarı yolda bırakmayacağından emin ol ve ondan sonra duygularını hislerini dile getir yaşa. sonra üzülen hep sen olursun. evlenipte seni bırakmasındansa baştan bıraksın daha iyi olaylara iyi taraflarından bakmaya çalış.
şimşek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla