Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 06-11-11, 19:52   #1 (permalink)
admin
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 1.251
Konular: 361
admin is on a distinguished road
Standart Sağlık Ve Başarı İçin Yazılacak Vefk

Sağlık Ve Başarı İçin Yazılacak Vefk

bu mübarek vefkin yazımı ve faziletleri hakkındaki husus şöyledir değerli kardeşler

İşlerinde başarılı olmak ve bütün hastalıklardan da Allah'ın izniyle şifa bulmak için, İhlâs suresinin ekte verdiğim vefkini misk, zaferan ve gülsuyu ile Perşembe günü birinci saat olan müşteri saatinde yaz. Allah rizası için iki rekat hacet namazı kıl. Birinci rekatta Fâtiha ile İnşirah, ikinci rekatta Fâtiha ile Nasr surelerini oku. Namazdan sonra Allah Teala hazretlerine 313 defa tevbe istiğfar et. 313 defa salavati şerife getirip, 1002 defa İhlâs suresini oku. Her 100 defanın başında da bir defa:

Ecib yâ Rukyâîl ve yâ Cebrâîl ve yâ Mîkâîl ve yâ İsrâfîl ve yâ Anyâîl ve yâ Semsemâîl ve yâ Kesfeyâîl ve sâıdûnî bi bülûğı maksadî ve müntehâ emelî bi hakkil melikil hakkil celîl. Ve seyyidinâ Muhammedin sallallâhü aleyhi ve selemellezî atâhül vahye vet tenzîl.

Bu duayı okursun. Amelini tamamladıktan sonra vefki üzerinde taşırsın. Bu ameli yapan kimse büyük bir sırra nail olur ve her işinde başarılı olup, bütün hastalıklardanda Allah Teala nın izniyle korunup şifa bulur.

soru olursa konuya yazalım faydalı olmasını dilerim
dilekduası.com
selametle
Eklenen Resim Ön İzlemesi Bu forumdaki eklentileri görüntüleyebilmeniz için 1 veya daha fazla mesajınız olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-