Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 06-11-11, 20:14   #1 (permalink)
admin
 
admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 1.251
Konular: 361
admin is on a distinguished road
Standart El Aziz Esmasının Vefkidir

El Aziz Esmasının Vefkidir

yine Allah c.c. güzel isimlerinden birisi olan El Aziz esmasnın faziletli vefkidir bu vefki yazıp taşıyanlar güçlü kuvvetli heybetli ve itibar sahibi olurlar vefk yazıldıktan sonra hergün 41 defa El Aziz zikredilir ve ardından aşağıdaki dua okunur bu okumaya hergün devam edilir

Rabbi evfiknî mevkıfel ızzi vel kemâli vel behcetil celâl. Hattâ lâ ecide zerreten ve lâ dekîkaten illâ vekad ğaşîhâ min ızzike mâ yemna'hâ minez zilli li ğayrik. Hattâ üşâhide zülle min sivâyi li ızzetî beke müeyyiden bi rakîkatin miner ru'bi yahdau lî bihâ külle şeytânin merîdin ve cebbârin anîd. Ve übkıye alâ züllil ubûdiyeti fil ızzi bekâen yebsut lisânil i'tirâfi ve yakbidu lisâned da'vâ inneke entel azîzil cebbâril mütekebbiril kahhâr. Ve kulil hamdülillâhillezî lem yettehız veleden ve lem yekün lehü şerîkün fil mülki ve lem yekün lehü veliyyün minez zilli ve kebbirhü tekbîrâ.

faydalı olmasını dilerim soru olursa konuya yazalım
dilekduası.com
selametle
Eklenen Resim Ön İzlemesi Bu forumdaki eklentileri görüntüleyebilmeniz için 1 veya daha fazla mesajınız olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-