Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 20-11-11, 03:00   #1 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart İngiltedeki ******un Gizemli Olayları

İngiltedeki Medyumun Gizemli Olayları

Görünüşe göre İngiltere gazetelerinden ‘Daily Express’ sanki giderek spiritüelleşiyor. Geçenlerde , iki hafta üst üste paranormal haberleri sütunlarına taşıdı…
Bu haberlerden birinde gazeteci Monica CAFFERKY, ****** Wilma DAVIDSON ile ‘kayıp ruhlar’ konusunda röpörtaj yaptı. Bu röpörtajda 62 yaşındaki ****** W. DAVIDSON ile, emekli olmadan önce, bünyesinde 100 personel çalıştıran bir marketin müdürüydü. Aslen Glasgow’lu olan ****** halen Dorset’in Christchurch yöresinde oturuyor.
Gazete ******un bir tarihte, evlerinde tekinsizlik vak’alarından geçilmeyen Bournemouth’lu bir aileden telefon çağrısı alışını ve bu evdeki tipik tekinsizlik vak’alarından sonra, ******un olaya müdahale edişini anlatır. Bu tekinsizlik vak’aları arasında; dans eden küçük kız çocuklarından, ikide birde görünüp kaybolan suratlara ve hatta ‘bedensiz’ köpeklere kadar her türlüsü vardı. Bu olaylara evlerinin içinde tanık olan aile ******dan önce, kendilerine en yakın kilisenin papazını çağırmış ama sonuç alamamıştı.
****** W. DAVIDSON ‘un ifadesiyle, “Ev sanki bir rüya ortamına dönmüştü yada ‘bedensizler’ için Piccadlilly sirkinden farksızdı. Aile benimle ilk görüşmelerinde tamamen bitkin ve ne yapacaklarını bilmez durumdaydı.” ****** önce uzaktan bir çalışma yaptı ve 50 kadar ‘bedensiz’ ile (onların çocukları ve köpeklerde dahil ) bağlantı kurdu; yaklaşık 150 yıl kadar önce o evin bulunduğu yörede yaşamış bu varlıklar. O yörede yaşayan tarım işçileriymiş. Bu görüşmede, ‘bedensizler’ ******a, bulundukları yeri terk etmek gibi bir niyetleri olmadığını açıkça bildirmişler. Bunu üzerine ******da onlara, ‘öte tarafta’ büyük bir parti olduğunu ve şu ‘ parlak kapıdan’ geçerlerse , o partiye kestirmeden ulaşabileceklerini söylemiş ve bu ‘beyaz yalan’ın gerçektende işe yaradığını görmüş.
“Elbetteki bu çalışmayı, her zaman olduğu gibi’ rehberlerimin yardımıyla yaptım. Aksi taktirde bu cahil ‘bedensizler’ o evin mekanında tuzağa düşmüş durumdaydılar ve kim bilir ne zamana kadar orada bilinçsizce tutsak kalacaklardı. Kuşkusuz, aileyi de sürekli rahatsız edeceklerdi. Öte aleme geçişte bir yere takılıp kalmak, bir ‘ bedensiz’ için hiçte iyi değildir.” şeklinde açıklamıştır ****** W. DAVIDSON.
Bundan ayrı olarak, başka bir paranormal deneyiminde de ‘Daily Express’ Londralı ****** Michele KENNEDY’nin haberini sütunlara taşıdı. Bu ******la da Laura JACKSON adlı gazeteci görüşmüştü. Gazetede çıkan habere göre , ****** L. JACKSON ‘un yetenekleri daha çok; ruhsal şifa, aura temizlemek , belli bir mekandan ‘bedensiz’ varlıkları temizlemek türünden olaylarla sınırlıydı. Gazetede kendisiyle yapılan görüşmeden sonra, ******; gazeteci L. JACKSON üzerinden bir ruhsal şifa çalışması da yapmıştı.

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-