Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 22-11-11, 04:50   #1 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Semenderler Nedir Öğrenmek İsteyenler

Semenderler Nedir Öğrenmek İsteyenler

semenderler hakkında dilekduası.com

Semenderler atletik, hızlı hareket eden, ateşli, saldırgan, istekli, kontrol edilmesi zor, bağımsız, bazen şiddete meyilli, çabuk kızan, fevri, dürüst, güdüsel, dobra, tartışmacı varlıklardır. İş yaptırmada çok iyi olabilirler, çünkü iş üstlenmede büyük bir enerjiyle hareket eder, zor işleri daha çok severler, ne var ki kendilerine emredilmesin sevmezler ve başladıkları işleri bitirmezler. Uzun süreli, sabır gerektiren işlerde iyi değildirler.

İnsan şekline büründüklerinde genellikle kızıl, kızıl sarı kıvırcık, parlak saçları, kırmızı bir yüzleri vardır. Delici bakışlara sahip olan gözler genellikle gri veya bal rengidir, nadiren açık mavi olur. Yüzleri üçgen şeklindedir, alınları geniş, çeneleri sivridir, küçük ve kalkıp bir burunları vardır, kulakları küçüktür, kaşları hilal şeklindedir ve kırmızı, etli dudakları vardır. Elleri ve ayakları küçük ama güçlüdür. Boyunları ince, omuzları dardır. Ama kaslı ve güçlüdürler. El kol hareketleri hızlıdır, sesleri kuru ve kısıktır. Kısa cümlelerle konuşur, meselenin hemen özüne girerler, konuşmakta acele ettikleri için kelimeleri hızla söyleseler de her kelime birbirinden ayrılmıştır.

Semenderin huzurunda, sureti kişiye görünmese de, havada her zaman bir sıcaklık duygusu ve güç hissedilir. Sanki odanın için tıpkı bir fırtına öncesinde olduğu gibi elektrikle dolar. Oda sıcaklığı düşük bile olsa kişi terlemeye başlayabilir.

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-