Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25-11-11, 03:53   #11 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Pınar Görmek

Suyu tatlı, parlak ve gür akan bir çeşme görmek, iyi kalpli, iyi huylu mert bir erkek ile; acı sulu, bulanık akan bir çeşme de hasis, alçak bir kimse ile yorumlanır. Bir pınarın suyunun taşarak, etrafa yayıldığını görmek, o yer halkı için bir musibetin geleceğine delalet eder. pınar suyu ile ellerini, ayaklarını ve yüzünü yıkadığını veya vücudundan bir yeri ıslattığını görmek, kederden feraha çıkmaya işarettir.
Bir pınarın adeti üzerine bir yerden akıp gittiğini ve uyunun çok bol olduğunu görmek,o yer için hayır ve nimettir. Pınarın suyunun az olduğunu görmek, bu rüyanın aksiyle tabir olunur.

Rüyasında bir pınardan su içtiğini gören kederlenir. Üzerine pınar suyu sıçradığını gören, eğer bir şeyden korkuyorsa, Allah (C.C.) onu bu korkusundan kurtarır, hasta ise iyileşir, borçlu ise borcundan kurtulur, günahkar ise mağrifet bulur. Suyu saf ve parlak pınar, güzel hayata işarettir.
Evinin kendilerine zararı olmayan bir yerine, mesela avlu ve bahçe gibi bir tarafından bir kaynak çıkarak pınar haline geldiğini gören, bol geçim, hayır bereket ve menfaat görür. Odasından, özellikle yattığı odandan duvarı yararak bir kaynak çıktığını görmek, kadınlar yüzünden kedere ve sıkıntıya uğrayacağına, veya o evde oturan bir damat, kardeş veya akraba gibi bir erkek yüzünden keder duyacağına; bu kaynaktan çıkan su evden dışarıya akıp sokağa kadar dağılıyorsa, bu kederin hemen dağılacağına; oda veya duvardan çıkan suyu saf ve berrak ise büyük bir sıkıntıya; eğer su bulanık ise hastalığa delalet eder.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-