Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25-11-11, 04:26   #21 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.
Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur.
Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaate işarettir. Ev köpeği düşmandır.
Bir kimse kendisinin köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C.) o kimseye büyük bir ilim öğretir ve kibirlenmesinden dolayı, Allah (C.C.) elinden ilmini alır.
Bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, düşmanı yenmeye yorulur.
Köpeğin sizden kaçtığını görmek, düşmanı yenmeye yorulur.
Köpeğin ağzından üstünüze bulaşan salya, hakkınızda çıkan sözlere üzülmektir.
Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delalet eder. Av köpeği besleyen kimse, gösterişi seven bir kişi olarak tanımlanır. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-