Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25-11-11, 04:35   #11 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada İlaç Görmek

Rüyada görülen ilaç, dinin iyiliğidir. Bundan dolayı hastalığı iyileşsin diye ilaç içtiğini gören kimse dinini islah eder.
Bir kimsenin rüyada ilaç kullanması ilimle faydalanmasına yorumlanır. Rüyada ilacı yememesi, haktan dönmesine ve nefsinin isteklerini tercih etmesine yorumlanır.
Güzel kokulu şeylerden yapılmış ilacı yemek; bekar için evlilik, kadın için çocuk fakir içinde zenginliktir.
İlacın ferahlatıcısı, ferahlık ve sevince, yalanmışı tevhid ve şehadeti ikrar yahut parmağın yorumladığı bir şey tarafından faydadır.
Tozlanmış ilaç, dünyaya haris olmaya, ilacın içileni rızık, hap gibi yutulanı isyankar için tevbe, kafir için hidayet ve cahil için ilimden ikrahtır.
Rüyada fitil kullanmak haber araştırmaya, gizli sırları ele geçirmeye işarettir.
İlacı içtikten hemen sonra iyilik talep ettiğini gören kimse dünyasını islah eder. gözüne ilaç yaptığını gören de dinini islah eder.
Rüyada görülen her içilecek ilacın rengi sarı olursa o içilecek şey hastalıktır. İçilmesi kolay olan her ilacı rüyada içmek, hastalığın iyileşmesine, sağlam kimse için de kendisine zarar veren şeylerden kaçınmaya yorumlanır.
Rüyada gözlerinin ağrısı için göze damlatılan ilacı görmek, evde kendisinden gizlenen bazı hususların bulunduğuna, bu ilaçtan gözüne damlatıldığını görmek, gizlenen şeylerin açıklandığına işarettir.
Burna ilaç damlattığını görmek, bazı sırların çözüleceğine kulağına damla damlatıldığını görmek ise, hakkında söylenen bazı dedikoduların olduğuna delalet eder.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-