Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25-11-11, 04:58   #4 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Çöl Görmek

Çöl görmek yalnızlıga işarettir.rüyada ucu bucagı görünmeyen bir çölde yalnız başınıza kaldıgınızı görmek ailenizden uzaklaşıp tek başınıza yaşamayı istediginize delalet eder. Çölde bir deve üzerinde seyahat ettiginizi görmek geleceginizin garanti altında olmadıgına ,sonunun nasıl bitecegini bilmediginiz ıstıraplı bir hayat süreceginize işarettir.
Çölde kervanla seyahat etmekte oldugunuzu ve suyunuz kıalmadıgı için susuzluktan bitkin bir haldesu bulmaya çalıştıgınızı görmek işsiz bir durumda oldugunuza ve geçim sıkıntısı çektiginize ve para kazanmak için bir çok yere başvurup çareler aradıgınıza delalet eder. Çölde bir suya rastlayıp kana kana su içtiginizi görmek para kazanacak bir işe girdiginize ve sıkıntınızın kalmadıgına delalet eder. Bu rüya manevi şekilde gönül sıkıntılarınızın kalmadıgına delalet eder. Bu rüya manevi şekilde gönül sıkıntılarınız olduguna da yorumlanır. Bu rüya manevi şekilde gönül sıkıntılarınız olduguna da yorumlanır. Bu taktirde çölde suya kavuştugunuzu görmeniz bu iç sıkıntılarınızdan de kurtulacagınıza işarettir.
Rüyada çöl görmek sakin bir hayata delalet eder. Rüyada bir çölde yalnız başınıza yürüdügünüzü görmek sakin ve sessiz bir hayatı sevdiginize; çölde kayboldugunuzu görmek ,geleceginizden kaygı duydugunuza ; çölde birkaç arkadaşınızla bulundugunuzu görmek, arkadaşınız tarafından sevildiginize ; çölde bir deve üzerinde gittiginizi görmek sıkıntı içinde oldugunuza işarettir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla