Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > Büyüler > Aşık Etme Büyüleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gül İle Aşk Büyüsü Oummm Cazibe Büyüleri 2 10-05-13 00:09
Aşk Duygusunu Kuvvetlendirme Büyüsü deep Aşk Büyüleri 0 13-02-12 16:31

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 13-02-12, 16:33   #1 (permalink)
AKTİF ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-12-11
Mesajlar: 293
Konular: 293
deep is on a distinguished road
Standart Bir Erkekteki Aşk İsteğini Kuvvetlendirme Büyüsü

Bir Erkekteki Aşk İsteğini Kuvvetlendirme Büyüsü

Bir erkeğin sevişme isteğini, karısına karşı ilgisini arttırmak için arpa taneleriyle büyü yapılır. Bu büyüyü erkeğin kendisi değil, ondan gizli olarak karısı ya da başka bir yakını yaptırır. Erkeğin yaşı sayısınca arpa tanesi alınır. Her taneye üç kez ‘’ya şafi’’ denip üflenir, sonra erkeğin adı söylenir. Bütün taneler okunup üflendikten sonra toplanır, bir muşambaya konur, üç gece ayaza bırakılır. Ayazdan alınan tanelerin her birine bir ‘’bismihi sunhanehu’’ diye üflenir. Bu işin niçin yapıldığı söylenip Kur’andan kısa bir sure, genellikle ‘’kevser’’ suresi okunur.
Bu işlemler bittikten sonra, büyüyü yapan ****, üç rekat namaz kılar, erkeğin evinin bulunduğu yöne ‘’bismihi bereketuhi’’ diyerek üfler. Daha sonra arpa taneleri üç kat muşambaya sarılır, erkeğin evi yakınlarında toprağa gömülür. ****, bu arada, bir ‘’berekat muskası’’ düzenler. Muska şöyle düzenlenir:
Dikdörtgen biçiminde, uzunca bir kağıdın üzerine, gene bir dikdörtgen çizilir. Dört köşesine dört ‘’mim’’ yazılır. Dörtgenin dış kıyılarına ‘’subhanallahuteala’’, ‘’euzubillah ya Allah’’, ‘’euzubillah ya kerim’’, ‘’euzubillah ya kafi’’ sözleri yazılır. İçine de sırayla doksan dokuz ‘’elif’’ kırk ‘’sin’’ kırk ‘’şın’’ kırk ‘’nun’’ üç ‘’cim’’ yedi ‘’vav’’ dokuz ‘’zel’’ yan yana otuz üç kez eski yazıyla bir rakamı, dört tane dört, yedi tane sekiz, bir de erkeğin yaşı, adı yazılır. Kağıt dörde katlanır, gene o biçimde, üç kat muşambaya sarılır. Üç kat yeşil beze geçirilip, yedi dikiş vurularak dikilir. Her dikiş vuruşta erkeğin adı söylenir bir ‘’kulhuvallah’’ kunur. Muska gizlice, erkeğin yatak odasının kapısı üstünde bir yere konur. Erkek bunun altından kırk bir kez geçtikten sonra, gücünün arttığı, karısına daha çok ilgi duyduğu görülürmüş. Bu büyünün çokluk kısır erkek erkeklere uygulandığı söylenir. Ayrıca, çok kadınla yaşayan erkeklerin kadınlarından kimisi kocası için bu tür büyüler yaptırırmış.
deep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:21.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz