Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Fal Ve Tarot Konuları

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çay Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 6 11-08-12 16:55
Güneş Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:23
El Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:23
Sayı Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:22
Zar Falı Nedir Öğrenelim nurcann Fal Ve Tarot Konuları 7 10-12-11 02:22

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 16-11-11, 00:59   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Domino Falı Nedir Öğrenelim

Domino Falı Nedir Öğrenelim

domino falı nedir domino falı nasıl bakılır öğrenmek isteyen sevgili dilekduası.com üyelerimiz için yazalım

Bu fala çift-düzden başlayan ve altı-altıya değin sıra teşkil edenstandart bir domino takımı ve de geleneksel yorumlama ile bakılır.Domino taşlarının noktalı olan yüzleri alt tarafa getirilecek şekildeiyice karıştırılır. Fal bakmak için bunların içersinden bir adet taşçekilecektir. Kimi domino falcıları kendilerinden en uzakta olan taşıalmakta ısrar ederler iken, kimileride ellerini şansın etkiseltitreşimine bırakmayı seçerler.
Ancak hepsinin birleştikleri bir kanıya göre bir insan domino falıylasadece ayda bir defaya mahsus olarak geleceğini öğrenme imkanınasahiptir. Aksi halde cevaplar manasız kalacaktır.

Ayrı yeten, bir kişi bir seferden en az üç adet domino taşı ile sınırlıkalmalıdır. Ve bir adet domino taşı çekilerek yorum yapıldıktan sonra,noktalı olan tarafı alta getirilecek biçimde ötekilerle karıştırmalıdırve ikinci çekiliş ondan sonra yapılmalıdır.

Şayet kişi aynı olan domino taşını ikinci defa çeker ise, bu ilkyapılan çekilişin bir onaylaması olarak yorumlanmalıdır. Bu biçimdeaynı olan domino taşını iki defa çeken bir kimseye normal üç çekişhakkının haricinde bir çekme hakkı daha tanınır.

Kimi domino falı meraklıları ise pazartesi ve cuma günleri falbakımından negatif günler olarak yorumlarlar. Aslında böyle birgenelleme pek de önemli değildir, ancak bu yorumlamaya reel olarakinanmış olanlar açısından önemli bir mana taşımaktadır.

Çift-Düz :

Gerçekte bu taş diğer taşlar içerisinde en negatif olanıdır. Hile veşerefsizlikle arası iyi olanların dışarısında aşağı yukarı herkesehayal kırıklığı getirecek bir taş olarak kabul edilir. Zor ve hileuygulaması yapan her kim bir şeyi elde etmiş ise, büyük bir olasılıklaonu telafi edecektir. Kişinin bu domino taşını çekmesi halinde ise, bugaspının şu veya bu biçimde burnundan geleceğinin belirtisidir.Kimileri için de bu taşın çekilmesi iş veya aşk yaşamı için negatif birişaret olarak kabul edilir. Kimi şeylerin, hatta işin yitirilmesiolarak da yorumlanır.

Bir-Bir :

Gerçekte sevgi ve evlilikteki mutluluğun sembolü olarak kabul edilir.Muhabbeti beraberinde de ahengi vadeden bir taştır. Beraberindeetkileşimsel olarak ekonomik kazanç artışını ve güveni de getirebilir.

İki-Düz :

Gerçekte şanssızlık ve namussuzluk sembolüdür. Şayet nişanlı bir bayanbu domino taşını çekmiş ise, bu hal onun nişanlısı bakımındangeçerlidir. Şayet çeken kişi evliyse, kuşkusuz kocası bakımındangeçerlidir. Bir erkek evlat bakımından ise kabiliyetlerini negatifekullanıyor olabilir. Şayet niyet olarak yolculuk tutulmuş ise, hoşnutkalınacak ve emniyetli olarak geçecek bir yolculuk beklenebilir.

İki-Bir :

Gerçekte bu domino taşı bir kadın bakımından, zenginliği de beraberindegetiren erken bir evlilik manasına gelmektedir. Bununla beraber buhanım dul kalabilir hatta yeniden evlenebilir. Bu halde uzun yıllarboyunca mutlu olabilir. Bu taşı çeken genç bir adam bakımından iseevlilik söz konusu değildir. Yalnızca günü gün edilen bir yaşamıanlatır ve sonu bekarlıktır. İş yaşamı söz konusu olduğunda ise,dengesiz bütçelere karşı haberci bir işaret olarak kabul edilebilir.

İki-İki:

Gerçekte iş hayatında olacak başarı ve mutlu bir yuva yaşamı anlatır.Evlenenler bakımından çocukların habercisidir bu durumda mutluluklarınamutluluk katacaklardır. Tutumluluk açısından ise onları refahagötürecektir.

Üç-Düz :

Gerçekte genellikle tartışmaların habercisi olarak kabul edilir. Adambakımından genel olarak karısı huysuzdur. Nişanlı genç bir kızbakımından müstakbel olan eşinin bu yanının olup olmadığına dikkatetmelidir. Şayet bir toplantıya gidiyor iseniz ağız dalaşındankaçınmaya veya tartışma konusu olabilecek bir şey konusunda dikkatliolmaya, sakınmaya çalışmalısınız.

Üç-Bir :

Genellikle skandalın; mutsuzluk, huzursuzluk ve utançlık getireceğikonusunda bir uyarıdır. Uygunsuzluğun kanıtlanması neticesinde ise davaaçılması tehlikesi vardır.

Üç-İki :

Genellikle sevgi, evlilik, para ve bunun gibi konuların bir arayagelmesini simgeler. Yolculuk bakımından elverişli bir zamandır.İhmalkarlık yapmamaları bakımından bu arada çocuklara oldukça dikkatedilmelidir.

Üç-Üç :

Genellikle bu domino taşı ile alakalı kehanetler; çok para kazanmak,her açıdan kazanç zenginliğine sahip olmak, saadet ve bollukhabercisidir.

Dört-Düz :

Genellikle ister erkek, ister kadın bakımından aşk hayatında hayalkırıklığı yaşamanın sembolüdür. Nişan olmasına rağmen hiçbir tarafevlenmeye yanaşmayacaktır. Gizli bir sırrı bulunan birisi bunuaçıklamalıdır. Şayet fal baktıran hanım hamile ise, ikiz çocuk ve yaüçüz çocuk bekleyebilir.

Dört-Bir:

Genellikle bu taş mükemmel zenginlik belirtisinin sembolüdür. Dünyayagelen her çocukla birlikte bu kişinin geliri de artacaktır.

Dört-İki :

Genellikle bu domino taşı bir çeşitlilik dönemine işaret eder. Buçeşitlilik aile, para, meslek ve benzeri her şeyle alakalı olabilir.Söz konusu çeşitlilik az ya da küçük bir şey olabilir fakat şimdikistatüden çok daha farklı bir şey olacaktır. Sevgide değişiklikolabilir. Hangi halde bulunuyor olursa olsun, dört-iki değişiklikişaretidir.

Dört-Üç :

Genellikle bu taşın işaret ettiği haller; genç evliler ile, mütevazı,mutlu bir hayattır. Bir tek çocuk da olabilir ancak mutlu ve rahat biryaşamın habercisidir.

Dört-Dört :

Sanatkarlar açısından şans sembolüdür. Bütün diğer insanlar açısındanise iş hayatı konusunda şanssızlık anlamına gelmektedir. Toplumsalkonular açısından ise, herkes bakımından genel olarak uğur getiren birtaştır. Eğlence ve dinlenme döneminin belirtisi, hatta evlilikhabercisi olarak da yorumlanabilir.

Beş-Düz:

Bu taşı çeken evlenmemiş genç kız bakımından; kendisiyle alakadar olanerkeğe karşı dikkatli olması hakkında bir uyarıdır. Alakadar olduğuerkeğin samimi olmadığının ve sevmeye değer olmadığının bir işaretiolabilir. Evli bir hanım açısından ise aile bütçesi konusunda daha çokdikkatli olması gerektiğinin bir uyarısıdır. Bu taşı çeken erkekbakımından egoistlikten, tedbirsizlikten kendisini kurtarmasınınhabercisidir. Bu, iş yaşamında pazarlığı oldukça çok sevenlerbakımından da geçerlidir.

Beş-Bir :

Gerçekte şayet bu domino taşını çeker iseniz, oldukça çok hareketli veçok hoş bir toplumsal yaşam sizin gündeme geliyor olmanıza haberciolabilir. Aileye bir katılım habercisi olabilir. Parasal açıdan ise ,son derece kısa bir zamanda bir hayal kırıklığının da habercisi olarakkabul edilmektedir.

Beş-İki :

Gerçekte aşıklar açısından evlilik söz konusu bile değildir. Yenievliler açısından telafisi oldukça uzun sürecek anlaşmazlıklarınhabercisi olabilir. Ancak bu taşı çeken bayan ise, sabır ve hoşgörü ilemutluluğa kavuşacaktır. Beyler için ise, çalışkan ve tutumlu birkadınla evlenmesi çok daha iyi olacaktır. Şayet iş bağlantılarındaçeşitlilik yapmak istiyor ise, acele etmemesi gereklidir aynı zamandada her türlü olasılığı düşünmesi gerekir.

Beş-Üç :

Gerçekte ahenkli, sessiz, sakin bir hayatın habercisi olan iyi birdomino taşıdır. Zengin bir kişi daha zengin olamaz, ancak ailesi vekendisi rahat olarak huzur içinde yaşar gider. Fakir bir adambakımından ise bu domino taşı, hayatında çok daha iyiye doğru gidişatınbir habercisi olarak yorumlanabilir. Yeni evli genç bir çift bakımındanise, yıllar süresince geçerli olacak bolluğun habercisidir.

Beş-Dört :

Gerçekte bu domino taşı; yalnızca aşk açısından evlenen genç birhanımın, evleneceği genç erkeğin hatalarını unutabileceğinin,görmezlikten gelebileceğinin habercisi olarak yorumlanabilir. Erkeğingüvenlik önlemlerini yerine getireceğinden, hatta azamet ve haşmeti birkenara bırakacağından emin olmalıdır. Bunun kesin olarak kanıtına sahipolması gereklidir. Bu taş para kaybının aynı anda yatırımın verimsizbir dönemi belirtir.

Beş-Beş :

Gerçekte bu taşı çeken elini her neye atarsa başarılı olacak demektir.Bu oldukça büyük bir zaferlerin belirtisidir. Aynı anda bol paranıngeleceğinin habercisidir.

Altı-Düz :

Gerçekte bu taş mutsuzluğun haberinin işaretidir. Aynı anda ekonomiksıkıntılar ve hatta ölüm habercisidir. Bu kişi ise aileden biriolabileceği gibi aynı anda, acı çeken kişi için değeri büyük olanakraba veya herhangi bir kimse de olabilir.

Altı-Bir :

Gerçekte bu domino taşını çeken evlenmemiş genç birisi bakımındanmanası; evliliktir. Halen evli olan kişi bakımından ise manası; ilerideki yıllarda iyi bir şansın habercisidir. Bu ailelerin çocukları herzaman için ailelerin yanında kalmazlar. Sebebi ise ilgilendiklerikonular onları ailelerinden uzaklaştıracak tarzda konular olacaktır.Tek bir çocuğun ailesiyle sıkı ilişkiler içersinde kalması söz konusuolabilir.

Altı-İki :

Gerçekte iş alanında dikkat sahibi, dürüst çalışan, titiz olan kişileriçin şans vadeden bir taştır. İnsanlar içinde haksızlık yapan, doğrucuolmayan kişiler için zor, sıkıntılı günlerin habercisi olarak kabuledilir. Evli bir çift için aile içinde huzur ve birliğin işareti olaraksimgelenir.

Altı-Üç :

Gerçekte aşıklar bakımından en şanslı çekiştir bu taş.Bir evlilikgirişimi, verimli bir aile yaşamı bakımından olumlu sonuç veriyordemektir. Ayrı yeten de Zenginler açısından da oldukça iyi bir çekimolarak kabul edilmektedir.

Altı-Dört :

Gerçekte bu taşı çekenler erken evlilik yaşayacaklardır, bol sayıdaçocuk sahibi olacak, rahat bir aile yaşamı bakımından da yeterlimiktarda bir gelir bekleyebilirler.

Altı-Beş :

Gerçekte sembolü sebat olan bu domino taşı adeta parola gibi birhabercidir. Şayet hayal kırıklığı parayla alakalı ise yeniden hareketegeçebilirsiniz. Şayet sağlıkla açısından alakalı bir sorununuz var isesabırla şifa arayacaksınız demektir. Şayet aşk söz konusu ise, sizinsevginize çok daha layık olan başka biri var anlamına gelir. Şayet işhayatınızı genişletmeniz söz konusu ise, çıkarlarınızla alakalı her birayrıntıyı defalarca gözden geçmelisiniz.

Altı-Altı :

Gerçekte İyi bir mali spekülasyon yani para bolluğu açısındanhabercidir. Şayet evlilik arifesinde bulunan bir kız bakımındanzenginliğin habercisi olarak kabul edilebilir. Spekülatif risklerbakımından ise, zenginliğin elde edilişi konusunun tek habercisi budomino taşıdır diyebiliriz.

Mistik Domino Kahini:

Bir domino falının bakımı sırasında muhtemel olan kombinasyonların herbir tanesi için bir defaya mahsus olmak üzere, yirmi sekiz karedenoluşan bir tablo çizmelisiniz. Şayet domino taşlarınız yok ise bunukullanabilirsiniz. Domino falına baktırılacak olan kişi gözlerinikapatmalıdır, bir kurşun kalem yardımı ile bu mistik olan dominokartınızda bulunan yirmi sekiz kareden birine dokunarak domino falınabakılmaya başlanır. Kişinin dokunduğu kare yukarıda verilen listeyegöre yorumlanır. Gerçek dominolarla yapıldığı gibi bir defasında üçadet kareye dokunulur, bütün diğer konularla alakalı olarak da aynıkurallar geçerlidir.

Bu kurallara uyulmak suretiyle her ay domino falına baktıran birkişiler içinde, tuttukları kayıtlar neticesine göre tutan kişiylealakalı enteresan veriler elde edilmiştir

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 18-11-11, 04:47   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 16-11-11
Mesajlar: 1.528
Konular: 0
birkul is on a distinguished road
Standart

faydalı bir konu teşekkür ederiz emeğinize sağlık
birkul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 20-11-11, 05:56   #3 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-11-11
Mesajlar: 1.534
Konular: 0
varol is on a distinguished road
Standart

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı
varol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 29-11-11, 02:45   #4 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

ben teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 09-12-11, 19:36   #5 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 09-12-11
Mesajlar: 1.186
Konular: 0
ravza is on a distinguished road
Standart

selamlar olsun herkese bende aranıza katıldım konular harika
ravza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-12-11, 02:24   #6 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

dilekduası na hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
domino falı


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz