Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > DİLEK DUALARI > Diğer Dua Ve Zikirler > Günlük Faydalı Dualar

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah Fazileti dilekduasi Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 66 06-05-14 17:46
Allahın Gazabından Korunup Rızasını Kazanmak zeinarda Çeşitli Sıkıntı Duaları 1 12-04-14 15:25
Herkesin Sevgisini Kazanmak İçin hayatmasal Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 1 13-02-14 00:20
Sevdiğinizin Sevgisin Kazanmak İçin Yüksek Tesirli Etkili Dua Emre Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 1 06-02-14 19:12
Saygı ve Sevgi Kazanmak İçin Dua Emre Muhabbet Sevgi Ve Aşk Duaları 0 26-06-12 16:59

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 10-05-14, 19:30   #1 (permalink)
zeinarda
ziyaretçi
 
Mesajlar: n/a
Konular: 6
Standart Allah Rızasını Kazanmak İçin

Allah Rızasını Kazanmak İçin

Allah’ın Rızasını Almak Bir Mümin İçin Çok Mühimdir. Allah Rızası İçin Okunacak Dualar İle O’nun Rızasını Kazanabiliriz.


Âlemlerin Rabbi, Rahman ve Rahîm Allah’a, üzerimizdeki hadd ü hesaba gelmez lütufları adedince hamd ü sena; bütün insanlığa rahmet ve kurtuluş vesilesi olarak gönderdiği habibi Hazreti Muhammed (aleyhisselatü vesselam)’a, nezih aile fertlerine ve seçkin ashabına onların hasenatı adedince salât ü selam ediyor; iyiliklere ve salih amellere onbinlerle cevap verildiği şu çok bereketli mevsimde el açıp bir kez daha Rabb-i Kerîmimizin ulu dergâhına sığınıyoruz:



Allah’ım! Semi’ ve Alîmsin, her sesi işiten ve ilmiyle her şeyi kuşatan Sen’sin; Sen yakarışlarımızı da duyar, gizli-açık bütün hallerimizi de bilirsin. Dualarımızı kabul buyur ve beklentilerimizi boşa çıkarma., ihtiyaçlarımızı gider ve ne olur bize terkedilmişlik hüsranını yaşatma!


Rabbimiz! Sen’den Cennetini dileniyoruz. Ona yaklaştıracak kavlî ve fiilî amelleri işlemeye bizi muvaffak kıl. Cennetini istediğimiz gibi rızanı da arzuluyoruz; rahmetinle ve fazlınla muamele buyur da bizi Senin hoşnutluğunu kazanmış bahtiyarlardan eyle! Bize imanın hakikatini yakîn derecesinde öyle duyur ki, sadece Senin mehabetini duyalım ve haşyet duygumuz da yalnızca Sana karşı olsun!


Rabbimiz! Bizi korktuklarımızdan emin eyle ve duamıza icabette bulunarak istediklerimizi ihsan et. Kıymetlerini bilemediğimiz için hiç ihtiyaç hissetmediğimiz ve rahmet hazinenden dilenmediğimiz nimetleri bile bize lütfeden Cömertler Cömerdi!.. İşte şimdi, ihtiyacımız olan şeyleri Sen’den dileniyoruz. Verenlerin en güzeli Sen’sin ve biz de Sen’in nezd-i rububiyetinden gelecek lütuflara her zaman muhtacız.


Ellerimizi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımızın kabulünü bekliyoruz, Rabbimiz
  Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-05-14, 19:33   #2 (permalink)
 
zeytınn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15-05-13
Mesajlar: 1.171
Konular: 73
zeytınn is on a distinguished road
Standart

amin teşekkürler abla
__________________
Kalpler uyana, aşkınla yana..Can kurban sana Sultanım ALLAH..
zeytınn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
allah rızası mümin dua


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:12.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz