Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > KİŞİSEL GELİŞİM > Pozitif Düşünebilme Teknikleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
son mesaj kimde mutlu Forum Cafe 27 04-12-12 09:02
Bilinçaltına Yönelik Mesajlar zeinarda Dilekduası Serbest Kürsü 8 03-12-12 02:05
Konu Açma Ve Konulara Mesaj Yazma DİLEKDUASIYÖNETİM Site Kullanımı 0 23-08-12 20:20

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 29-01-13, 09:35   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Subliminal Messages Pro (Bilinçaltına mesaj)

Subliminal Messages Pro (Bilinçaltına mesaj)

Subliminal Msj Nedir Önce Onu Anlatalım Çok Enteresan Bir Konuymuş Gerçekten Neyse Subliminal Msj denilen olay bunu daha aşağıda örnekle açıklıycam mesala ama temeli bilinçaltına gönderilen msj larmış yani



Filmlerin şarkıların arasına gizli mesajlar koyuyorlarmış. Normal algılarımız o mesajı fark etmiyor ama bilinçaltlarımız lapin gibi atlıyormuş bu mesaja.


Bu hadiseye subliminal deniyormuş Beatles üyesi Paul Mc Cartney'in aslından bundan 35 sene evvel trafik kazasında öldüğünü de bu yöntemle öğrenmişler. Beatles'in bir şarkısını tersten çalmışlar, "Paul ise dead" diye bir mesaj çıkmış. (Bu tersten çalma işini de hangi manyak akıl ettiyse artık...)


Mesela Led Zeppelin'in ayıla bayıla dinlediğimiz 'Stairway to Heaven'ının içinden "Yaşasın şeytanımız, biz onun için yaşıyoruz" gibi abukluklar çıkıyormuş. Buyur buradan yak!


Britney Spears'ın bir şarkısının içinden bile "Ben o kadar da küçük değilim, bana her istediğini yapabilirsin" gibi gayet şehvetengiz mesajlar çıkmış.


Led Zeppelin'in Stairway To Heaven sarkisinin tersten calindiginda seytana ovguler duzen subliminal mesajlar icerdigini anlatan bir haber bile yayınlamış tv çocuklarınıza dinletmeyin diye defalarca haberler wermiş.


Subliminal reklamcılık denen bilinçaltını hedef alan bu tür reklamlar ilk kez 1950’li yıllarda Amerika’da ortaya çıktı. James Vicary adlı reklamcılık uzmanı, sinema salonlarında yaptığı bir deney sonucu patlamış mısır ve kola satışlarının arttığını iddia etti.


Bu deneyde film perdede oynarken, saliselik görüntüler halinde ‘patlamış mısır ye’ ve ‘Kola iç’ sloganları çıkıyordu. Seyirci bu sloganları bilinciyle algılayamadığı halde, bilinçaltına hitap eden bu sloganlar sayesinde Kola satışlarının yüzde 18.1, patlamış mısır satışlarının ise yüzde 57.7 arttığı iddia edildi.


Bilinçaltı reklamları Amerika ve İngiltere gibi ülkelerde yasaklandı.Bilinçaltı dediğimiz şey, bilincin binde 999’unu oluşturuyor. Yani siz şu anda beni binde 1 seviyesinde görüyorsunuz.


Şimdi nasıl yani diyeceksiniz Şöyle;


Gözün fovea hareketleri sizin şu anda görmediğiniz şeyleri de görüyor. Göz devamlı bir tarama içinde. Tarıyor ve aldığı bilgileri bilinçaltına atıyor. Bu söylediklerim bilimsel verilerdir.

Biz, normal şartlarda gözümüzün fovea hareketleriyle beynimizde depolanan şeylerin çok azını hatırlıyoruz. Ama mesela markete gittiğimizde 10 tane deterjan arasından 1 tanesini çekip alıyoruz. Yani gördüğümüzün ve de duyduğumuzun farkında olmadığımız şeylerin, bilinç yüzeyine çıkarak bize o malı satın aldırması söz konusu.


Yani biz görmediğimizi zannettiğimiz şeyleri aslında görüyoruz.Mesela hemen şimdi bir test yapalım. Eviniz de kaç pencere var?Bir saniye….5 pencere var Bu cevabı vermek için sol üst köşeye bakarak düşündünüz Öyle mi? Olabilir; sağa da bakabilirdim yahut önüme de Belki. Ama bunu siz de deneyebilirsiniz. Kime sorarsanız sorun sol üst köşeye bakarak düşünecek ve cevap verecektir.


Peki Neden? ;

İnsan beyni sağ ve sol beyin olmak üzere ikiye ayrılır. Sağ beyin resimleri, grafikleri depoluyor. Sol beyin ise sayıları, formülleri isimleri vs.O halde sağ üst köşeye bakmam gerekmez miydi?Çapraz bir görme sistemimiz var. Sağdaki klasörü kullanmak için sola, soldakini kullanmak için sağa bakarız.


Bilinçli yapılan reklamlarda bu bilgi mutlaka kullanılır.Bu hafızada kalmayı mı kolaylaştırıyor?Tabii ki. Aslında kimse, “bu ürünün reklamını gördüm, gidip alayım” demez. Ama ihtiyacımız olduğunda gidip bilinç altımızda saklı olan bilgilerin verdiği komutla seçim yaparız.


Esasında bu konunun daha dewamı war ama bu kadar yeterli zannedersem daha çok enterasan örnekler we kanıtlanmış olaylar war bende çok şaşırdım..

Neyse bu programda sizin bilinçaltınıza msj lar weriyo yani anlık ekranınıza sizin belirlediğiniz yazılar geliyo yani subliminal mesajlar weriyo.Bu sistemin gereçkliğide çoğu ülke we pskoloji uzmanları tarafından onaylanmış.

Program esasında ingilizce ama siz ingilizse msj ları silip türkçe msj lar yazabiliyosunuz...Neyse Denemekte bir zarar yok diye düşündüm we ben kullanmaya başladım bile..


Örnek msj lar :
Güçlüyüm ve güvendeyim
Kendime güvenim tamdır
Ben gerçek bir arkadaşım
Güçlü bir kişiyim
Başarıyı hakediyorum
Kendimle barışığım vs vs..
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 30-01-13, 20:11   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart

allah razı olsun
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:58.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz