Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > KİŞİSEL GELİŞİM > Pozitif Düşünebilme Teknikleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bunlar Vampir Buluntalarımı? nurcann Doğa Üstü Varlıklar 5 10-12-11 03:14
Enterasan Değişik Fal Türleri nurcann Fal Ve Tarot Konuları 5 10-12-11 02:23

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 31-01-13, 00:28   #1 (permalink)
Hun
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.505
Konular: 724
Hun is on a distinguished road
Standart Bilmedigimiz Vampir Türleri

Bilmedigimiz Vampir Türleri

Vampirlere inanır mısınız ? Ben inanırım. Çünkü onları tanıyorum. Ama benim tanıdığım vampirler kan değil enerji emiyorlar. Geceleri ve belli yerlerde değil 7/ 24 her yerde görülebiliyorlar.

Sizler de tanıyorsunuzdur. Etrafınızda vardır muhtemelen.Dikkatlice bakar ve farkında olursanız görebilirsiniz.Dertlerini zevk edinmiş ” acıların insanları”, her şeyi bildiğini düşünen” çok bilenler”, sizi gerçeklere !!! davet eden “ felaket tellalları”, sürekli eleştiren “ memnuniyetsizler”, öfke saçan “ barut fıçıları”, sürekli değişen “ med-cezir insanları, suskunlar, kronik mutsuzlar...

Birisi ile görüştüğünüzde, konuştuğunuzda kendinizi kötü , yorgun ve tükenmiş hissediyorsanız bir enerji vampiri ile karşı karşıya olabilirsiniz.

Enerji vampirleri başkalarının enerjilerinden beslenir. Bu beslenmeyi iki türlü yaparlar. Konuşarak veya susarak. İkisi de sizin enerjinizi çalar. Sürekli dertlerini, hayal kırıklıklarını, şikayetlerini, acılarını anlatan biri de ; saklanan, açık iletişim kurmayan biri de sizin enerjinizi çalar.Onlar konuşur, ağlar , rahatlar siz tükenirsiniz ; onlar susup saklanır siz yorulursunuz.Bütün bunları isteyerek ve bilerek yapmazlar elbette.

Eğer enerji alanımızı çıplak gözle görmek mümkün olsaydı enerji vampirleri ile iletişimde bulunduğunuz her durumda enerjimizin onlara doğru nasıl aktığını görebilirdik.

Enerji vampirlerinden nasıl korunabiliriz?

İlk adım sizi tüketen insanları farketmeniz ve sonrasında uzaklaşmanız. İnsanların yalnızca iyi, güzel, mutlu anlarında birlikte olun , değilse uzaklaşın demiyorum elbette.Hepimizin iyi, kötü, mutlu,mutsuz zamanları var.Sıkıntılarımızı anlatmak, mutluluğumuzu paylaşmak çok normal ve insani.Uzaklaşmanız gerekenler sürekli negatif enerji yayıp sizin enerjinizi tüketenler, sizi kendi dramalarına çekmeye çalışanlar.

Uzaklaşmamız mümkün olmayan durumlar için ne yapacağız ? Enerji vampirleri bazen en yakınlarımız arasında çıkar ve uzak kalamayabiliriz. Onlara yardım edip, desteklemek için gerekenleri yapmakla birlikte kendimizi de korumak zorundayız.Yoksa o insanlarla birlikte negatif bir enerji girdabında dönüp durmaktan ne onlara ne de kendimize bir faydamız olamaz.

Bunun için size bir meditasyon önerebilirim. Bu meditasyonu enerjinizi düşüren insanlarla birlikte olduğunuz zamanlarda, stresli ortamlarda, hastaneler gibi negatif enerjinin fazla olduğu yerlerde, trafiğe çıkmadan önce yapabilirsiniz. Aslında güne başlarken bu meditasyonu yapmak enerji alanınızı gün boyu korumaya yardımcı olur. Enerji alanınıza öfke, umutsuzluk, endişe, korku gibi olumsuz titreşimlerin girmesini engellerken, sizden dışarıya sevgi, güven, huzur enerjisinin geçişine izin verir.

KORUNMA ALANI OLUŞTURMA MEDİTASYONU

Rahat edebileceğiniz bir pozisyonda oturun veya uzanın.Gözlerinizi kapatın . Derin, sakin ve ritmik nefesler alarak gevşeyin

İstediğiniz bir renkte,koruyucu şeffaf bir balon veya ışık çemberi imgeleyin.

Koruyucu balon / çemberinizin, sizin alanınıza girecek olumsuz enerjilerin hepsini geri püskürttüğünü acak olumlu enerjileri içeri aldığını imgeleyin.

Koruyucu balon/çembeiniz aynı zamanda sizden de dışarıya olumlu enerjileri gönderiyor( sevgi, huzur, şefkat,barış...)

Dilerseniz koruyucu balon/çemberinizin üzerinde bazı sloganlar olduğunu imgeleyebilirsiniz. “ Olumsuz Enerjilere Kapalıdır” , “ Yalnızca Olumlu Enerjiler Girebilir” v.s... Veya sizi koruduğunu düşündüğünüz bir sembol , bir eşyanın görüntüsünü de balon üzerinde imgeleyebilirsiniz.

Kendinizi koruyucu balonunuz /çemberiniz içinde mutlu, huzurlu, güvende, neşeli... olarak imgeleyin. Bu ruh halini olabildiğince canlı yaşamaya çalışın. Bu arada derin ve sakin nefesler almaya devam edin ve meditasyonu birkaç dakika sürdürün.

Her meditasyonda koruma balonunuzu/çemberinizi biraz daha büyük imgeleyerek koruma alanınız genişletebilirsiniz.

-Alıntıdır-
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 31-01-13, 02:08   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart

tesekkürler elıne saglık bılmıyordum gercı hıc bılmıyorumda öğrenıyorum :)
__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:24.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz