Dilek Duası

Dilek Duası (https://www.dilekduasi.com/)
-   Rüyalarınız Neyi Anlatıyor (https://www.dilekduasi.com/ruyalariniz-neyi-anlatiyor/)
-   -   S Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri (https://www.dilekduasi.com/ruyalariniz-neyi-anlatiyor/2637-s-harfi-ile-baslayan-kelimeler-tabiri.html)

nurcann 25-11-11 03:35

S Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri
 
S harfi ile başlayan kelimelerin rüya tabirlerini tek başlıkta bulabilirsiniz sevgili dilekduası.com üyeleri

tabirler alıntıdır ve her mesajda bir kelime olacaktır

sevgiler
dilekduasi.com

nurcann 25-11-11 03:35

Rüyada Süt Görmek

Rüyada süt görmek, İslam fıtratına yorumlanır. Süt meşakkat çekilmeden elde edilen maldır. Yoğurt olmuş süt, ekşiliği ve yağı çıkmış olmasından dolayı haram maldır.
Danyal aleyhisselama göre; süt taze ve tatlı olursa malın çokluğuna ve dindarlığa, ekşi ve bozuk olursa, noksanına delalet eder. sütün taze peynir olduğunu ve onu yediğini gören, helal mala ve rızıka kavuşur. Bir kadının bir erkek üzerine süt dökmesi o adamın tutuklanacağına delalettir.
Bazılarına göre; süt emzirdiğini görmek kadın için hayır ve erkek için şerdir. Köpek sütü korkuya; bir rivayete göre şiddetli hastalığa; aslan sütü, büyük bir kimse tarafından şeref ve mala, düşmana üstün gelmeye ve maksadına ermeye; çakal sütü; akraba ile düşmanlık ve kavgaya; inek sütü, o yıl din ve dünyada hayır ve yükselişe; vahşi sığır sütü, hasta olup gemen iyileşmeye; kedi sütü, kavga ve düşmanlığa; bir rivayete göre zayıf düşmeye ve hastalığa; kurt sütü, korkuya, yahut elinden önemli bir fırsatın kaçmasına; koyun sütü, helal mala ve dinin kuvvetine; kuş sütü muradının tamamıyla olmasına delalet eder.

nurcann 25-11-11 03:35

Rüyada Süslendiğini Görmek

Rüyada süslenmek için bir ayna karşısında bulunduğunuzu görmek, evinize yeni kimselerin geleceğine veya yeni eşyalar alacağınıza işaret eder.

nurcann 25-11-11 03:35

Rüyada Sürahi Görmek

Rüyada sürahi görmek, gürültüsüz bir hayata özlem duyduğunuza, bu yüzden uzak bir yere çekilerek sakin bir hayat yaşamayı arzuladığınıza delalet eder.

nurcann 25-11-11 03:35

Rüyada Süpürge Görmek

Rüyada görülen süpürge, eğer sert olursa itaatsizlik, yumuşak olursa itaatkar bir hizmetçiye yorumlanır.
Rüyada evini süpürge ile süpürdüğünü gören kimse zenginse, fakirleşeceğinden korkulur.

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Sünnetçi Görmek

Rüyada sünnetçi görmek, avret yerinin açılmasına, rezillik çekmeye yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Suya Düştüğünü Görmek

Rüyada derin bir suya düştüğünü ve tam dibine kavuşamadığını gören kimse, pek fazla dünyalık elde ederek zengin olur. Çünkü dünya derin bir denizdir. Bazı yorumcular da, o kimse büyük bir zatın işlerinde bulunur

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Su Kuyusu Görmek

Rüyada su kuyusu, gülen ve neşeli bir kadına, rüyayı gören kadın ise güzel ahlaklı bir erkeğe yorumlanır.
Kuyu mal, ilim, evlenmek, iri ve şişman kimseye, veya hileye yorumlanır.
Denilir ki, bir kimse kendi evi ve arazisinde bir kuyu görse o kimsenin geçimi bol olur, çetinlikten kolaylığa kavuşur ve ummadığı yerden menfaat görür.

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Su Görmek

Rüyada su görmek, hoş bir hayatta ve güzel bir rızka yorumlanır.
Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi, saadete, toplu mala, fazla hayra ve bekarsa evlenmeye yorumlanır.
Bulanık suyun rüya sahibinin herhangi bir yerine akması veya bir insanın onu içmesi, içen ve rüyayı gören kimse için hastalığa yakalanmalarına yorumlanır. Bazı yorumcular bulanık su, zalim bir devlet adamıdır.
Rüyada derin bir suya düşüp içine daldığını ve derinliğine kavuşamadığına gören kimse, çokça dünyalığa erişir ve bununla zengin olur.
Nerede olursa olsun, suyun bolluğu hayra işarettir. Suyun az olması da halk için selamete işarettir. Bir yere su döküldüğünü görmek, o yerde feyiz ve berekete delalet eder. evinde, her ne şekilde olursa olsun, saf ve berrak su olduğunu görmek, iyi ve mutlu bir hayata, geniş rızka; bulanık su görmek, zarara, geçim sıkıntısına delildir. Kendini su içinde gören, zor bir işle uğraşır. Elbisesi ile suya girdiğini fakat elbisesinin ıslandığını görenin din kuvveti yerindedir, sağlığı iyidir ve bütün işleri düzgün ve yolunda olur.

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Soyunduğunu Görmek

Rüyada anadan doğma soyunduğunu gören, günahlarından kurtulur, sevaba erişir.
Dini bütün bir kişinin soyunduğunu görmesi, hayır ve menfaat görmeye, keder ve sıkıntısından kurtulmaya; asi ve kötü bir kimse için ise, keder ve sıkıntıyla birlikte rezil olacağına işarettir.
Bir kadının rüyasında kendisini çırılçıplak olarak görmesi hayırlı değildir. Eğer evli ise kocasından boşanır, eğer çarşıda ve halkın arasında açık her tarafı meydanda olduğunu görse, kendi nefsinde veya kocasında büyük bir musibete uğrar.

nurcann 25-11-11 03:36

Rüyada Sokak Görmek

Rüyada sokağa girdiğini gören kimse gizli bir iş yapar. Bazen de bu rüya, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere yorumlanır. Sokaklar sanatça birtakım meslek ve yollara da yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Soğan Yemek

Rüyada soğan yemek, şerre yorumlanır.
Yeşil soğan, meşakkatli kazanca yorumlanır.
Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin açığa çıkmasına yorumlanır. Soğan maldır.
Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder.

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Siyah Renk Görmek

Rüyada her şeyde görülen siyah renk ululuğa ve mala yorumlanır. Rüyada yalnız yüzünün karamış olduğunu görmek, rüya sahibinin yalancılığına ve dininden döndüğüne yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Sis Görmek

Rüyada görülen sis, rüya sahibinin din ve dünya işlerindeki karışıklığına yorumlanır.
Rüyada, üzerine duman çöktüğünü gören kimse, Allah’u Teala’dan korksun ve yaptığı kötü şeylerden vazgeçsin

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Sirke Görmek

Rüyada sirke, onu ekmek ile yiyen kimse için takva, bereket, uzun ömür ve maldır.
Sirkenin tortusu, faydası az bir maldır.

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Silah Görmek

Rüyada görülen silah, düşmana galip gelip zafer bulmaya, kuvvet ve hastalıkları def etmeye yorumlanır.
Rüyada silah kuşanmak, ilme, kişi, kişiyi fakirlik ve şiddetten kurtaracak mala ve düşmanı kovmaya, korktuğu kimseye galip gelmeye yorumlanır.
Rüyada silah kuşanmak, kendisiyle hastalık ve dertlerin giderildiği ilaca, şeytanın şerrinden kendisi muhafaza eden hanıma yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:37

Rüyada Sihirbaz Görmek

Rüyada görülen sihirbaz, fitnekar bir kimsedir

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Sihir Görmek

Rüyada görülen sihirbazlık fitne ve gururdur.
Rüyada bir sihir yaptığını veya başka birisine yaptırdığını gören kimse, karı-koca arasını açar.
Rüyada görülen sihir küfre ve zevcenin ayrılmasına yorumlanır

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Sıkıntı Görmek

Bir kimsenin rüyasında kendisini sıkıntılı görmesi, geçiminde genişlik ve ferahlığın olmamasına, bazen de uyanıkken işlediği günahların neticelerine ve bu neticelerin dünyada olacağına yorumlanır.
Bir kimse, rüyada sıkıldığını görse, korkuya yorumlanır. Sıkıntıdan dolayı şikayet ettiğini gören kimse, arzusuna erişir.

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Sınıf Görmek

Rüyada bir okulun sınıfında bulunduğunuzu görmek, çocukça hareketler yaptığınız için etrafınıza güven vermediğinize, zararını ise bizzat çekmekte olduğunuza işarettir.

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Seyehat Ettiğini Görmek

Rüyada kendinizi tren, vapur, otobüs veya otomobille seyahate çıkmış görmek, başladığınız işi başarı ile tamamlayacağınıza ve sonunda rahata kavuşacağınıza işaret eder.

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Seviştiğini Görmek

Rüyada Allah için seviştiğini gören kimse, Allah’ın rahmet ve rızasına kavuşmaya ve günahtan kaçınmaya yorumlanır

nurcann 25-11-11 03:38

Rüyada Sevindiğini Görmek

Rüyada sevinmek, ağlamaya yorumlanır. Bazen de sevinmek, görüldüğü gibi yine sevinmeye ve kederden kurtulmaya yorumlanır

nurcann 25-11-11 03:39

Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine; sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir

nurcann 25-11-11 03:39

Rüyada Servet Görmek

Bu rüya, fakir için yolunu şaşırmasına işaret eder. Bazen servet, zevceye ve cennet nimetlerini gerektiren Salih amele yorumlanır

nurcann 25-11-11 03:40

Rüyada Serçe Kuşu Görmek

Rüyada serçe kuşu görmek, oyun ve hikaye ile insanları güldüren bir kimseye yorumlanır. Serçe kuşu, erkek çocuğa da işaret eder. bundan dolayı bir kimse serçe kuşunu kestiğini görürse, o kimsenin zayıf bir çocuğu dünyaya gelir ve onun öleceğinden korkulur.
Serçeler aile ve akrabalarıyla sevinçli günlerde toplanmaya ve birbirlerine ülfet ve muhabbet etmeye yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:40

Rüyada Senet Görmek

Rüyada bir iş için bir kimseye senet verdiğinizi veya aldığınızı görmek, sıkıntı içinde olduğunuza; aldığınız senedi yırttığınızı görmek, borcunuz varsa ödeyeceğinize, sıkıntılarınızın azalacağına işarettir.

nurcann 25-11-11 03:40

Rüyada Sel Görmek

Rüyada selin hücum etmesi, düşmanın gelmesine işaret ettiği gibi, selin gelmesine düşmanın hücumuna yorumlanır.
Soğuk memleketlerde sel görmek, zarar; sıcak memleketlerde ise hayır, menfaat ve sevinçtir. Kuvvetli bir selin bir eve girerek odasını yıktığını görmek, o ev halkının ölümü ile tabir olunur.
Rüyasında sellerin ve suların taşarak, her tarafı örttüğünü görmek, o yer halkına bir musibet ve azap geleceğine işarettir. Sel, evleri ve yolları bozar ve yıkarsa, o memleketin devlet büyüğünün zulüm yaptığına delalet eder.
Sel içinden yüzerek karaya çıktığını gören, zulümden kurtulur. Yüzdüğü halde karaya çıkamadığını ve geri döndüğünü gören, zalim bir devlet büyüğünden korkmalı ve onunla karşılaşmamaya çalışmalıdır.

nurcann 25-11-11 03:40

Rüyada Sedye Görmek

Rüyada bir sedye içinde taşındığını görmek, evinizde bir huzursuzluk olduğuna ve bir kısım eşyanızın evden taşınacağına işaret eder.

nurcann 25-11-11 03:40

Rüyada Seccade Görmek

Rüyada seccade görmek, iffetli bir hanım yahut dini bir rütbedir.
Bir yün veya pamuk seccade üzerine oturduğunu gören ibadete düşkün olur. Seccadesinin kaybolduğunu görenin ibadeti yalan ve din yolunda zayıf olur.

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Saz Çalmak

Rüyada saz çalmak veya çalanları dinlemek, hakkınızda olmayacak dedikoduların yapıldığını ve bundan dolayı çok üzüldüğünüzü gösterir

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Savaş Görmek

Savaş üç şekilde yorumlanır: Biri memleketler arasında, ikincisi memleketin içinde devletle halk arasında, üçüncüsü halkın kendi aralarında. Rüyalar da bu üç şekle göre yorumlanır. Devletler arasında savaş yapıldığını görmek, fitne ve fesat çıkacağına veya veba kolera gibi salgın bir hastalığın meydana geleceğine delalet eder.
Rüyada düşmanla savaşan dinine hizmete, ana babasına yardıma, karısı hakkında da kıskançlığa delalet eder. insanın kendisinin bir savaşta dinsizler tarafında olduğunu görmesi, İslamiyet’ten uzaklaştığına, yahut dine karşı geldiğine, yahut namazını terk ettiğine delalet eder.

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Satıcı Görmek

Rüyada satıcıyı görmek veya satıcı suretine girdiğini ya da satıcının işiyle geçindiğini görmek, yalan yere yemin etmeye, namazı boşlamaya, ölçü ve tartıyı noksan yapmaya yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Sarraf Görmek

Sarrafın terazisi, hakimin hüküm ve adaletidir. Sarrafın terazisi, bazen de, hakimin kendisi ve dilidir. Gramları, insanlarla olan düşmanlık ve çekişmedir.
Sarraf zenginliğe, rızkın bolluğuna, miras taksimini ve hesap yapmayı bilen bir kimseye yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Sarımsak Görmek

Rüyada sarımsak, haram ve kötü mala ve çirkin söze yorumlanır. Sarımsak yediğini gören kimse, kötü bir isimle anılır.
Yediği sarımsak pişmiş ise kötülüklerden tövbe eder ve hatadan döner. Sarımsak yemek, yalnız hasta için hayırdır.
Kökünden çıkarılan soğanın yorumu da böyledir. Bazıları da, soğan ve sarımsak, üzüntü ve kederdir demişlerdir.

nurcann 25-11-11 03:41

Rüyada Sarmaşık Görmek

Rüyada görülen sarmaşık otu, doktordur. Bir kimsenin rüyada sarmaşık otunu görmesi o kimsenin kendisine faydalı olacak tıp tahsili yapmak için çalışmasına ve gayret göstermesine yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:42

Rüyada Sarışın Görmek

Rüyada sarışın bir gençle tanışıp dost olduğunuzu görmek, mutlu bir hayatın özlemini duymakta olduğunuzu, mutlu bir aile yuvası içinde yaşamak istediğinizi belirtir.

nurcann 25-11-11 03:42

Rüyada Sarık Görmek

Rüyada başta görülen sarık, kişinin taç, şöhret, kuvvet, rütbe ve hanımına yorumlanır.
Rütbe sahibi olan bir kimse rüyada sarığının dürülü olarak boynuna indiğini görse, vazifesinden alınır. Sarığın başından alınması veya kaçırılmasının yorumu da böyledir. Rüya sahibi rütbeli değilse, o kimse hanımını boşar veya şöhreti elinden gider.
İpekten olursa, dince bozuk olmasıyla beraber bir rütbeye ve haram mala yorumlanır.

nurcann 25-11-11 03:42

Rüyada Sarı Elbise Giymek

Rüyada sarı renkli bir elbise giymek veya sarı bir renk görmek, çok hassas ve duygulu bir kimse olduğunuza ve her şeyi içinize attığınıza işarettir.

nurcann 25-11-11 03:42

Rüyada Sarhoş Görmek

Rüyada kendisini sarhoş görmek, üzüntü ve kedere yorumlanır.
Rüyada sarhoş olmaz fazla sevinmekle beraber nimet ve malın çokluğuna yorumlanır.
Sarhoşluk eğer şaraptan olursa saltanat ve maldır. Şarapdan başka bir şeyle meydana gelen sarhoşluk, sarhoşluk nispetinde şiddetli bir korkudur.
Rüyada sarhoş olmadığı halde kendisine sarhoşluk süsü vermek, kendisinde bulunmayan bir şeyin kendisinde olduğunu iddia etmeye yorumlanır. Eğer rüyayı gören Salih birisi ise Allah (C.C.)’a aşk ve muhabbetinden ötürü vecde gelir ve gönül sarhoşluğuna erer.


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:52.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.