Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Rüyalarınız Neyi Anlatıyor

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
H Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 17 25-11-11 04:42
M Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 56 25-11-11 04:17
N Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 10 25-11-11 04:06
O Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 9 25-11-11 03:59
Ö Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 7 25-11-11 03:57

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 25-11-11, 04:45   #11 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Gerdanlık Görmek

rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi o kimsenin cimri olduğuna yorumlanır. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala yorumlanır.
Kadın içn gerdanlık görmek onun kocasıdır. Eğer gerdalık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna; eğer gerdanlık zayıf olursa kocasının yaramaz olduğuna demirden olursa kocasının kuvvetli olduğuna yorumlanır.
Rüyada gerdanlık takınmak cimriliğe yorumlanır. Bazen de gerdanlık takınmak mülke çocuğa kavuşmaya ve emanete yorumlanır.
Rüyada gerdanlık görmek kadınlar için güzellik ve bezektir.
Bir kimse rüyada kendisinde altın inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse Müslamanların işi ile ilgili bir vazife verilir veya emaneti kabul edilir.
Gerdanlık erkek için güzel bir kadınla evlenmeye yorumlanır. Eğer gerdanlık ile birlikte gümüşten bir boyun bağı da görülmüşse gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğini ifade eder. eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden ise mal ve ferahla beraber devleti demiden olursa kuvvetle beraber memuriyeti ifade eder.
Rüyasında yarısı altından gerdanlık alıp boynuna taktığını gören kimse hacca gider. Gerdanlık yalnız altından olursa muradına erişir. Boynunda altın gerdanlık olduğunu gören eğer kötü bir adam ise suç işlemekle tanınmış kimse olacağına boynunda herhangi bir madenden gerdanlık görenin yine kötülükle yapacağına ve emanete hiyanet edeceğine delildir. Bu rüya iyi insanlar için bunun aksine yorumlanır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:46   #12 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Gemi Görmek

rüyada gemi görmek üzüntü, keder, sıkıntı, hastalık, darlık veya kıtlık içinde bulunan kimse için kurtuluştur.
Geminin karada görülmesi kurtuluşa yaklaşmaktır. Rüyada gemiyi karaya çeken kimse namussuz olur ve dinde nifak çıkarır. Salih kimselerle gemiye bindiğini gören kimse kurtuluşa erer ve Allah(C.C) onu affeder. Gemiden çıksa o kimse saadete erer ve düşmanından kurtulur.
Bir kimse deniz kenarında olduğunu ve denizde bir geminin gayet hoş ve güzel bir şekilde gittiğini görse bu rüya bütün insanlar için hayır ve yolculuğa yolcu olan birisinin de yolculuktan dönmesine yorumlanır. Bazen bu rüya deniz tarafından gelecek haberlere yorumlanır.
Gemi cehalet ve fitneden kurtaran İslam’a yorumlanır. Bazen de gemi imanlı kimseleri cehennemden kurtaran doğru yola yorumlanır.
Hasta olan bir kimse ölü ile beraber gemiye bindiğini görse o insan dünya fitnelerinden kurtulur. Talebe olan bir şahıs hasta olduğu halde gemiye bindiğini görse – Musa(A.S)’ın Hızır(A.S) ile gemiye binmek kıssasına binaen- bir alimle sohbet eder ve kendisini cehaletten kurtaracak bir ilmi ondan öğrenir.
Borçlu bir kimse bu rüyayı görse borcu ödenir, üzüntü ve kederi gider. Eğer geçimi dar bir kimse görse Allah (C.C) hatırına gelmediği bir yerden rızık ihsan eder.
Gemi ağır yükleri taşıyan deveye güç işlerlin kolaylaştırılmasına ve korkudan emin olmaya yorumlanır. Gemi bazen de mescide halkın toplandığı çarşı ve pazara yorumlanır. Rüyada görülen gemiler Hz. Peygamber (S.A.V) ehli beytine muhabbet etmeye yorumlanır. Çünkü onlar kurtuluş gemisidirler. Gemi, ayık olarak girip, sarhoş olarak çıkılan meyhaneyede yorumlanır.
Vazifesinden alınmış bir kimse rüyasında gemiye bindiğini görmüşse önemli bir devlet görevine atanır ve yeni işinde geminin karadan uzaklığı onun görevinden geç alınacağına işarettir. Bir rüyayı memur olamayacak birisi görmüşse kurtulacağı bir korku içinde bulunur.
Hayatının sonu gelen bir kimse rüyasında gemiye bindiğini görmüşse bu onun ömrünü uzatır.
Rüyasında geminin battığını ve bir tahta parçasına tutunarak kurtulduğunu gören kimse işinde ve görevinde tehlikeler yaşar vesonra tekrar düzelir.
Rüyasında geminin battığında tahtalarının dağıldığını gören rüya sahibinin babası amcası yada değerli akrabaları hakkında bela ve uğursuzluk vardır. Geminin battığının görülmesi salimen yapılan yolculukta dasayılabilir.
Rüyada görülen boş gemi ticarette kazan ve fayda demektir.
Rüyasında bir yelkenli ile denizi geçtiğini gören kendisine üzüntü ve keder isabet edecek tehlikleli bir iş yapar.
Rüyasında deniz kenarında olduğunu ve denizde güzel bir geminin güzel bir şekilde gittğini görmek, her açıdan ve hrkes için hayırlıdır.
Bekar biri rüyasında bir gemi satın aldığını görse evlenir. Rüyada görülen geminin küreği onu elinde götüren kimse için ilmi ifade eder. rüyasında havada giden gemiye bindiğini gören kimse ölür. Rüyasında bir gemide öldüğünün gören kimse ahret azabı ve dünya korkusundan kurtulur.
Hasta olan bir kimse rüyasında ölü ile beraber gemiye bindiğini görse o kimse dünya fitnelerinden kurtulur. Bir öğrenci rüyasında hasta olduğu halde gemiye bindiğini görse bir alimle sohbet eder ve kendisini cehaletten kurtaracak bir ilmi ondan öğrenir.
Bu rüyayı borçlu kimse görse borcunu öder üzüntü ve kederi dağılır. Bir dar gelirli görmüşse hatırına getirmediği bir yerden ona bir fayda gelir.
Rüyadagemi görmek ana baba **** öğretmen mal eş ev ve kadını ifade eder. rütada görülen gemiyi helak olmaktan kurtarmak, yapılan iyi işleri, sanat ve işte elde edilen başarıyı ifade eder.
Gemi görmek korku ve ümide işaret eder.
Rüyada görülen geminin demirden veya bakırdan olması geminin ifade ettiği kimsenin ömrünün uzun olmasını veya rahatlığının devam etmesini bazısının demirden bazısının da ağaçtan olması ise geminin ifade ettiği kimsenin şüpheli olmasını ifade eder.
Rüyada Nuh Aleyhisselam’ın gemisini görmek ferahlık, sevinç ve yağmurun yağmasını ifade eder. rüyayı gören zalim biri ise kıtlık ve belayı ifade eder.
Rüyada gemi görmek sekiz şekilde tabir edilir. Evlat, baba, eş, binmek, ferah, emniyet, içki, şarkı söylemek. Eğer rüya gören selametle gemiden çıkarsa bu sekiz şeyin olmasıyla yorumlanır. Gemide kaptan olup gemiyi idare ettiğini gören halka arasında iyi karşılanır ve sözü dinlenir. Eğer dümeni iyi kullanmadığını görse bu bir rivayete göre zarar, ziyan ve tehllikye yorumlanır.
Bir gemide oluğ karada yürüdüğünü görmek işinde ayrılık nikahta haram faydasız yolcuşuk veya hastalıktır. Bindiği geminin havada uçtuğunu gören ölüme yaklaşmış demektir. Bir geminin kan içinde olduğunu ve kendisininde o gemide olduğunu gören kimse hastalığa tutulur.
Bazılarına göre; geminin çeşidine vecincine göre yorumları vardır. Genellikle gemi cesur ve kahraman bir kadın ve bazan büyük bir erkekle kıyaslanır. Büyük gemiler, ticaret ve yolcu gemileri görmek hayırlıdır. Küçük gemiler eşkıya yol kesici savaş ve fitre yatlar zevk ve eğlence; üç direkli gemiler evlenme parçalanmış gemiler keder, batık gemiler ise kurtuluş ile yorumlanır.
Rüyada gemiye binmke isteğe kavuşmaktır. Eğer gemi küçük olursa istenilen de küçük büyük olursa büyük olur. Batan gemiden denize düşen bir adamın bir tahta parçasına sarılarak karaya çıkması eğer tüccar ise önce zarar edip sonra kazanacağına; memur ise önce işten ayrılacağına sonra yine işe gireceğine; ölüm derecesinde hasta ise malını kaydedip sonra tekrar elde edeceğine fakir ise daha fakir olup sonra yeniden halinin iyileşeceğine delalet eder. Gemide yalnız başına kaldığını gören evlenir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:46   #13 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Gelin Görmek

rüyada gelin yada güveyiolduğunu görmek evlenmeye iyive kazancı bol işlere veya dünya işleriyle çokça meşgul olmaya işarettir. Evli kadını kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur. Genç ve güzel bir geli görmek helal mal ve serveti meşru kazancı ifade eder.
Çirkin ve yaşlı gelin ise haram mal ve gayri meşru kazanç işaretidir.
Rüyada görülen gelin süslü olursa bolluk ve ucuzluk alametidir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:03.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz