Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > DİLEKDUASI KÜLTÜR SANAT > Sinema Tanıtım

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 11-11-11, 02:14   #1 (permalink)
YENİ ÜYE
 
Sparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11-11-11
Mesajlar: 13
Konular: 8
Sparrow is on a distinguished road
Standart Musallat 2 Tanıtımı

Musallat 2 Tanıtımı

musallat filminin ilki rağbet görünce 2. side çekilmiş buyrun tanıtımı

Türk korku filmi tarihinde bir çığır açan “Musallat” filminin ikincisi yolda… 2007’de vizyona giren ve Türk sinemasında bir cinin ilk kez tasvir edildiği film, görsel efektleri ve çarpıcı hikayesiyle yerli ve yabancı korku filmi tutkunlarının büyük beğenisini kazanmıştı.
Yapımcı Banu Akdeniz (Mia Film) korku filmi severlerin ve eleştirmenlerin “Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi” olarak nitelendirdikleri Musallat’ın, gördüğü ilgi ve beklenti üzerine ikincisini sinemaseverlerle buluşturmak üzere harekete geçtiklerini belirtti.
İkinci film “Musallat 2: Lanet”in yönetmen koltuğunda yine ilk filmin başarılı ismi Alper Mestçi var. Mestçi, senaryosunu da yazdığı Musallat-2: Lanet’i şöyle tanımlıyor: “Bir buçuk saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!..”
Filmin başrollerini TÜRKÜ TURAN (Elif), TÜLAY BURSA (Ümmü), SELİM GÜRATA (Turan), ZELİHA GÜNEY (Özlem), SALİHA İPLİKÇİ (Öykü), LEVENT BECEREN (Yavuz), BAŞAY OKAY (Hatice), OZAN ÖĞÜT(Cenk), KORAY ŞAHİNBAŞ (İbrahim), SİNEM ÖÇALIR (Hacer) paylaşıyor.
1 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında süren çekimler İstanbul ile İznik’te İhsaniye ve Sansarak Köyleri’ndeki değişik mekanlarda gerçekleşti.
“Musallat 2: Lanet” sinema filminde kullanılan plastik makyaj ve digital efektlerle, Türk sineması adına da birçok ilke imza atılacak. Görsel efektler Unc Film Mehmet Çetin, Plastik makyaj (Emir Özer) ve Sanat Yönetmenliği(Aslı Akıncı) ise Dükkan-ül Hayal şirketi tarafından uygulanıyor… Dağıtımı Özen Film tarafından yapılacak filmin görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebeyi üstlendi.
Hayranlarının şimdiden merakla beklediği filmin vizyon tarihi 2 Aralık 2011

alıntıdır
Sparrow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 20-11-11, 05:58   #2 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-11-11
Mesajlar: 1.534
Konular: 0
varol is on a distinguished road
Standart

teşekkürler elinize sağlık site ve konular çok faydalı
varol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
musallat 2


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:01.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz