Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > NELER OLUYOR > Sporda Neler Oluyor

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlim Sahibi Olmak İçin Duadır dilekduasi HAVAS İLMİ KONULAR 6 20-05-14 22:22
Gökhan Maçtayken Baba Oldu nurcann Sporda Neler Oluyor 0 26-11-11 19:45
Derbinin Hakemi Belli Oldu Sparrow Sporda Neler Oluyor 0 16-11-11 15:38

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 26-11-11, 20:16   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart Dortmund Zirvenin Sahibi Oldu

Dortmund Zirvenin Sahibi Oldu

Bundesliga'da "Ruhr Derbisi"nde son şampiyon Borussia Dortmund, ezeli rakibi Schalke 04'ü 2-0 yendi.

Hertha Berlin, deplasmanında 2-0 geriye düşen Bayer Leverkusen'i Eren Derdiyok'un attığı üç golle beraberliğe taşıdı: 3-3.

Almanya 1. Futbol Ligi'de komşu kentler derbisinde Dortmund, evinde Schalke'yi 2-0 , Mönchengladbach deplasmanda Köln'ü 3-0 mağlup etti. Hertha Berlin-Bayer Leverkusen karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen kaçamadı: 3-3. Augsburg Wolfsburg'u 2-0 yenerken Nürnberg de Kaiserslautern'i tek golle geçti: 1-0. 1899 Hoffenheim ile SC Freiburg 1-1 berabere kaldı.

DORTMUND-SCHALKE: 2-0

İki komşu kentin derbi maçında Borussia Dortmund, sahasında ezeli rakibi Schalke'yi 1-0 mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Çok sayıda biletin karaborsada değerinden 10 ve 20 katı olan 80-200 Euro arasında alıcı bulduğu 84 bin kişilik Dortmund Signal Iduna Park'ta Borussia Dortmund, 16. dakikada Lewandowski'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. 61. dakikada Santana skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmayı 2-0 galip kapayan Dortmund'da İlkay Gündoğan forma şansı bulamadı. Bundesliga'daki 79 maçta 28'inci galibiyetini alan Dortmund, 29 puanla liderliğe yükselirken galibiyetler kıyaslamasında da bir adım öne geçti. Zira Dortmund ile Schalke daha önce karşı karşıya geldikleri 78 Bundesliga maçında taraflar 27'şer kez galip gelmiş, 24 maç ise berabere kapanmıştı.

HERTHA BERLİN-LEVERKUSEN: 3-3

Hertha Berlin, kendi seyircisi önünde 2-0 öne geçtiği rakibi Bayer Leverkusen ile 3-3 berabere kaldı 30 bin kişinin izlediği Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hertha'ın 5. dakikada Kobiashvili ile kullandığı penaltı atışında Leverkusen kalecisi Leno gole geçit vermedi. İki dakika sonra Lasogga ile 1-0 öne geçen Hertha Berlin, ikinci golünü 17. dakikada buldu. Leverkusenli Ömer Toprak ters bir kafa vuruşuyla kendi kalesine topu gönderdi: 2-0. 24. dakikada farkı bire indiren Eren Derdiyok, 64. dakikada beraberlik golünü de kaydedip taraftarlarını sevindirdi. Ömer Toprak ikinci yarıda omzundan sakatlanarak yerini Castro'ya bıraktı. Eren Derdiyok, 79. dakikada Leverkusen'i 3-2 öne geçirdi. Lasogga'dan gelen golle maçın skoru belirlendi: 3-3

KÖLN-MÖNCHENGLADBACH: 0-3

Borussia Mönchengladbach, komşusu ezeli rakibi FC Köln deplasmanında 3-0'lık skorla galip gelerek zirve yarışında olduğunu gösterdi. Mönchengladbach, Hanke'nin 20. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 50 bin kişilik Rhein Energie Stadı'nı tıka basa dolduran seyirci önünde Mönchengladbach, 20. dakikada Arango ve 47. dakikada Hanke'nin ikinci golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

NÜRNBERG- KAİSERSLAUTERN: 1-0

Nürnberg, konuk Kaiserslautern karşısında tek atışta üç puan almasını bildi: 1-0. Easy Credit Stadı'nı dolduran 35 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Nürnberg, 14. dakikada Chandler'in attığı şık golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. ***** Şahan, 78. dakikada yerini Nemec'e bıraktı. Sahadan tek gollü galibiyetle ayrılan Nürnberg, son haftalardaki kötü gidişe 'dur' dedi.

HOFFENHEİM-FREİBURG: 1-1

Bundesliga'nin ilk ve tek köy takımı 1899 Hoffenheim, sahasında komşusu Freiburg ile 1-0 berabere kaldı. 3 bin 330 nüfuslu köyün Wirsol Rhein-Neckar Arena'sını tıka basa dolduran 30 bin seyircinin izlediği karşılaşmayı yöneten Deniz Aytekin, başarılı performansıyla alkış topladı. Hoffenheim 24. dakikada Firmino ile sevindi: 1-0. 90. dakikada Dembele ile Freiburg skora eşitlik getirdi: 1-1.

AUGSBURG-WOLFSBURG: 2-0

Lig sonuncusu Augsburg, konuk Wolfsburg karşısında 2-0 galip gelerek ligdeki ikinci galibiyetiyle tanıştı. Daha önce Mainz deplasmanında galip gelen Bundesliga'nin yeni ekibi Augsburg, SGL Arena'yı dolduran 28 bin kişi önünde 65. dakikada Brinkmann ile skoru 1-0 yaptı. Maçın skorunu 90. dakikada gelen Kapllani'nin golü belirledi: 2-0

PAZAR GÜNÜ 2 MAÇ

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 14. haftası Mainz-Bayern Münih, Werder Bremen-Stuttgart karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Bu sezon inişli çıkışlı gösterdiği grafikle ligin istikrarsız takımları arasında bulunan Mainz, sahası Cofena Arena'da Almanya'nın rekortmen şampiyonu Bayern Münih'i konuk edecek. Lider Bayern Münih, geçen hafta kendi seyircisi önünde aldığı 1-0'lık Dortmund yenilgisinin acısını Mainz'dan çıkarmak isteyecek. Geçtiğimiz sezon Bayern'i evine eli boş gönderen Mainz, bunu yine takrarlamak hedefinde. Mehmet Ekicili Werder Bremen'in konuğu ise Serdar Taşçılı VFB Stuttgart. Werder Bremen bu hafta galip gelip taraftarlarıyla barışmak istiyor. Mehmet Ekici, "Geçen haftaki kötü performansı bu hafta atacağım gollerle bertaraf edeceğim" dedi. Serdar ise‚ "Biz de üç puan için geldik. O kadar kolay olmayacak" diye konuştu.

alıntıdır
sevgiler
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:07.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz