Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 25-11-11, 04:49   #5 (permalink)
nurcann
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Et Görmek

rüyada görülen et eğer pişmiş ise mala yorumlanır. Çiğ etin tümü ağrı hastalık ve azaptır.
Rüyada bir insanın etini yediğini gören kimse o insanı gıybet eder. rüyada kendi vücudnun etini yediğini gören kimse kendi kazancından ve elinin emeğiyle meydana getirdiği şeyden yer.
Rüyada kendi etini yediğini gören kimse zina yapar.
Yılan eti düşaman tarafından maldır. Yırtıcı hayvanların eti devlet tarafından maldır. Yırtıcı kuşların etide böyledir. Domuz eti haram maldır. Pastırma görmek ölüleri gıybet etmeye yorumlanır.
Erkek deve etini pişmiş olduğu halde yiyen kimse bir adamın malını yerve çokça hasta olur, sonra yine kurtulur. Bazı yorumcular rüyada erkek deve eti yiyen kimse devletten mal ve menfaat elde eder dediler.
Sığır eti zahmet, meşakkat ve az iş yapmaya işarettir. Rüyada kendi evinde yüzülmüş, parçalanmış koç eti gören kimse tanımadığı bir adamla buluşur ve ziyafet yapmak suretiyle görmediği vetanımadığı bir kimseyi davet eder veya bir takım dost vearkadaş kazanıp onlarla sevinir. Kendi evinde yüzülmüş fakta parçalanmamış koç rti görmek aniden bir bela ve müsibet bulmaya yorumlanır. Rüyada görülen yağlı koyun eti mirasa konmaya yorulur.
Bir kimse rüyada çiğ et yediğini görse bu rüya hayırdır. Rüyada çiğ et görüp yememek iyi değildir. Bir kimse rüyada pişmiş et yediğini görse o kimsenin malı artar. Eğer pişmiş eti ihtiyar bir adamla beraber yerse o kimsenin kadrive şanı yücelir. Kebap edilmiş sığır eti korkudan emin olmaktır. Eğer bir çocuk bekliyorsa doğacak çocuk erkektir. Bazı yorumcular kebap edilmiş sığır eti rızka veucuzluğa yorumlanır dediler.
Tavuk eti kadın tarafından menfaatlenmeye yorumlanır. Et hastalıktan şifa bulmaya üzüntü keder ve sıkıntıların gitmesine de yorulur. Bazen et sinirli kimsenin halimleşmesine yorulur.
Kuş eti yolculuk yapmak suretiyle fayda elde etmektir. Bazen de rüyadakuş eti yemek Cennet’e ve kişiyi Cennet’e yaklaştıran Salih amellere yorumlanır. Vahşi hayvan eti helal olan rızıktır. Bazen de onda bulunan bir sebepten dolayı meşakkat ve tehlikeye yorulur. Balık etikolay kazanılan ve afiyetli bir rızıktır. Bazen balık eti deniz veya devlet tarafından temin edilecek menfaattir.
İnsan eti düşmana galip gelmektir.
Rüyada yenmesi helal olmayan kuş etini yediğini gören kimse hilekar ve zalim bir kavim malını yer. Ördek eti Salih kimseler tarafından meydana gelecek menfaattir. Kebap edilmiş veya kızartılmış kuş yuvaları zahmet ve meşakat içinde kazanılacak bir maldır.
Bir kimse rüyada kendi etini fazla görse o kimsenin geçimi yoluna girer. Eğer o kimse hasta iae kurtulur. Bir kimse kendi etinin noksan olduğunu görse o kimsenin işleri durgunlaşır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-