Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Rüyalarınız Neyi Anlatıyor

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
F Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 7 25-11-11 04:48
L Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 17 25-11-11 04:21
M Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 56 25-11-11 04:17
N Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 10 25-11-11 04:06
O Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 9 25-11-11 03:59

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 25-11-11, 04:48   #1 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart E Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri

E Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri

E harfi ile başlayan kelimelerin rüya tabirlerini tek başlıkta bulabilirsiniz sevgili dilekduası.com üyeleri

tabirler alıntıdır ve her mesajda bir kelime olacaktır

sevgiler
dilekduasi.com
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:48   #2 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Ezan Duymak

rüyada ezan okumak hac aylarında hacca gitmeye yorumlanır. Ezan bazen hırsızlığa bazen de derece yüksekliğine büyük bir rütbeye yükselmeye ve işitilecek herhangi bir söze bekar için evlenmeye yorumlanır. Ezan çok kere doğru habere yorumlanır. Ezan duaya takvaya taat ve hayırlı işler ile emniyete şeytanın hilesinden kurtuluşa yorumlanır.
ezan ve zikrullahı yüksek sesle okuduğunu ve insanlarında bu ezanı sükunetle dinlediğini görmek büyük insanlara yaklaşmakla yorumlanır.
Bir duvar üstünde ezan okuduğunu gören insanları barışa davet eder. rüyadayatağından yattığı halde ezan okuduğunu görmek karısını çocuklarını hor gördüğüne onlara kötü davrandığına evinin kapısı önünde ezan okumak ecelinin yaklaşmış olduğuna evinin ortasındaezan okumak akrabalarından en yakın birinin öleceğine; komşusunun damında ezan okumak komşularından birinden şüphe edeceğine; devlet başkanının kapısı önünde ezan okuduğunu görmek bir suçun meydana çıkacağına; sokak ortasındayadaçarşıda ezan okumak fakirliğe, tüccar ise iflas edeceğine çukur ve derin bir yerde ezan okumak münafıklığa; ezan okuncak yeri olmayan bir mahalle arsında ezan okumak, herkesin işine burnunu soktuğuna bütün ev halkı ile birlikte ezan okumak ev halkına yalan ve iftira duyulacağına hamamda ezan okumak dinin noksanlığına; yolda giden arkadaşları arsında şarkı söyler gibi ezan okumak onlar suçsuz oldukları halde hepsinin birden hırsızlıkla suçlanacaklarına hem namaz kılıp hem de aynı anda ezan okuduğunu görmek tutuklu ise serbest bırakılacağına alay eder gibi ezan okuduğunu görmek yakında öleceğine delalet eder.
Rüyada namaz kılmak için kamet getirmek muradının olacağına sıkıntı varsa kurtulacağına kederden uzaklaşacağına işarettir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:49   #3 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Evliya Görmek

evliya görmek işlerinin hayırla yürüyeceğine imanın artacağına ve din yolundailerleyeceğine delildir. Evliya gören , birisinden iyilik görür. Devamlı olarak evliya gören muhtelif kimsekerden peşi peşine iyilik görür.
Evliya görmek dinde kuvvete yorumlanır. Rüyadaevliya şeyh görmek dinde kuvvete hayır ve berekete kederden kurtulup mutlu olmaya işarettir. Tanınmış evliyada birisini rüyada gülerken görmek yaptığı hayır işlerinde başarıya, bu zatı yüzü asık görmek bu rüyanın aksine yorumlanır.
Ehil ve müstehak olmadığı halde rüyada şeyh olduğunu görmek bir rivayete göre hayra başka bir rivayete göre de yalancılığa delildir. Ehil ve müstehak olduğu halde bunlardan birisinin kıyafetine girdiğini görmek korkudan kurtulmaya hüzünden feraha çıkmaya kötülükten iyiliğe ulaşmaya kendisini etrafına halkı toplamış olduğu halde onlara nasihatta bulunduğunu görmek büyük bir makama geçeceğine bu velinin kendisine bir şey verdiğini görmek verdiği şey iyi ise sevaba girdiğine kötü bir şey ise kötülükten çekinmesi lazım geleceği hakkında bir tenbih olduğuna delalet eder. evliya yada şeyhlerden birinin kendisine bir haber verdiğini görmek o şeyin hakiki bir ihtar olacağına sahra dayadatenha biryerde evliyadan birisinin kendisine yol gösterirken görmek din yolunda hidayete zorkluktan kurtulmaya ümit ettiği şeylerin olacağına işarettir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:49   #4 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Ev Görmek

rüyada görülen evin bir çok yorumu vardır. Evinde yeni bir oda yapan sağlığına kavuşur. Eğer evinde hasta yok ve rüyayı gören de bekar ise evlenir. Yahut evinde büyük kızı varsa onu evlendirip yeni yaptığı odaya koyar.
Bir kimse meçhul bir evin üzerine çıktığını görse o evin kıymeti şerefi nisbetince biriyle evlenir.
Bir kimse kendisini sadece kireçlenmiş ve diğer evşerden ayrı bir evde görse bununla beraber şerre işaret eden söz de söylese o ev kimsenin kabri olur.
Bir kimse kendisini muhkem bir evde hapsedilmiş ve kapısı üzerine kilitlenmiş görse veo ev de diğer evlerin ortasında olsa o kimse hayır ve nimete kavuşur.
Rüyada bir evi yüklenip onunla beraber yürüdüğünü gören kimse bir kadının nafaka ve idaresini üzerine alır. Evin kendisini yüklendiğini veya onunla beraber geldiğinigören kimsenin nafaka ve idaresi eşinin üzerinde olur. Evinin altından olduğunu görenin evinde yangın çıkar. Kendini küçük evden çıkıyor görse üzüntü ve gamdan kurtulur. Bir kimse bacasız bir evde olduğunu ve güneşin yahut ayın o haneye doğduğunu görse o yerden bir kadınla evlenir.
Bir kimse evinde çamurla sıvanmış geniş bir odanın olduğunu görse hâlbuki o evde öyle bir oda yok ise bu rüya o evde Saliha kadınların bulunduğuna yorumlanır.
Rüyada gördüğü evin altında su soğutacak bir yer olduğunu görmek ev sahibinin hilekâr bir insan olması ile yorumlanır. Eğer s oğutacak yer çamurdan yapılmış ise o kimsenin hilesi din hususundadır.
Rüyada demirden yapılmış bir ev görmek evlilik hayatının uzun ömürlü olmasına karanlık bir ev ise kötü ahlaklı bir erkeğe yorumlanır. Islak ve çamurlu bir eve girdiğini gören kimse o ıslak ve çamur nisbetinde üzülür fakat sonunda bu üzüntü ve kederden kurtulur.
Kendisini yeniden bir ev yapmak üzere temel atıyor olarak gören kimse büyük bir üzüntü isabet eder. evini olduğundan geniş görmek hayır ve nimettir.
Rüyada görülen ev kişinin dünyasıdır. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada yeni sıvanmış bütün bölümleriyle yeni bie evinin olduğunu görmesi fakir ise zengin olmasına üzüntülü ise üzüntü ve kederden kurtulmasına yorumlanır. Sanatkar ise gördüğü evin güzelliği nisbetince şöhret ve servete ulaşır. Rüyayı gören günahkar vekusurlu ise tövbe ve istiğfar eder.
Evin genişliği rüya sahibinin dünyasının ilim vecömertliğinin genişliğine yorumlanır. Evin sıklığı yada darlığı rüyayı görenin cimriliğine, evin yeniliği amelinin yeniliğine evin mükemmeliği rüyayı görenin tedbirine ve evin sıvası dinindeki metanetine yorumlanır. Evin tamiri rüya sahibinin sevincine demirden ev ev sahibinin uzun ömrüne devlet ve servetine yorumlanır.
Bilinmeyen bir eve girmek ve orada ölüleri görmek o evin ahret evi olduğuna işarettir. Bilinmeyen bir eve girdiğini ve çıkmaya muktedir olmadığını gören kimse ölür.
Bir kimse evinden kızgın olarak çıktığını görse hapsedilir. Rüyada evine başkasının girdiğini görse evine giren adam sırrına vakıf olur.
Kendisinin yeni bir eve girdiğini ve evin sahibi veya evde oturanın da orada olduğunu gören kimse zengin ise zenginliği artar fakir ise zengin olur.
Eski bir eve girdiğini ve evinde üzerine yıkıldığını gören kimse akrabalarından bir mirasa kavuşur.
Billurdan bir evin üstünde otururken oradan düştüğünü ve kendisininde çıplak olduğunu gören kimse temiz bir aileden iyi bir insanla evlenir.
Bir adamın evi onun vücuduna nefsine ve şahsına yorumlanır. Zira ev kendisiyle kendisi de evle bilinir. Ev kişinin şerefi, şanı, çoluk çocuğunun barınağıdır.
Bazı yorumcular rüyada ev süpürmek üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır dediler. Bazılarıda rüyadaevin yıkılmasısahibinin ölmesidir dediler.
Bir kimse yeni bir ev yıktığını görse o kimseye keder ve üzüntü isabet eder.. bir ev yapsa yada satın aldığını görse o kimseye çok hayır erişir.
Bir kimse evinin odalarının yahut avlusunun yada bacasının bilnen miktarı üzerinde genişlediğini görse o kimsenin dünyaca halinin genişlemesine geçim ve nasibinin çok olmasına yorumlanır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:49   #5 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Et Görmek

rüyada görülen et eğer pişmiş ise mala yorumlanır. Çiğ etin tümü ağrı hastalık ve azaptır.
Rüyada bir insanın etini yediğini gören kimse o insanı gıybet eder. rüyada kendi vücudnun etini yediğini gören kimse kendi kazancından ve elinin emeğiyle meydana getirdiği şeyden yer.
Rüyada kendi etini yediğini gören kimse zina yapar.
Yılan eti düşaman tarafından maldır. Yırtıcı hayvanların eti devlet tarafından maldır. Yırtıcı kuşların etide böyledir. Domuz eti haram maldır. Pastırma görmek ölüleri gıybet etmeye yorumlanır.
Erkek deve etini pişmiş olduğu halde yiyen kimse bir adamın malını yerve çokça hasta olur, sonra yine kurtulur. Bazı yorumcular rüyada erkek deve eti yiyen kimse devletten mal ve menfaat elde eder dediler.
Sığır eti zahmet, meşakkat ve az iş yapmaya işarettir. Rüyada kendi evinde yüzülmüş, parçalanmış koç eti gören kimse tanımadığı bir adamla buluşur ve ziyafet yapmak suretiyle görmediği vetanımadığı bir kimseyi davet eder veya bir takım dost vearkadaş kazanıp onlarla sevinir. Kendi evinde yüzülmüş fakta parçalanmamış koç rti görmek aniden bir bela ve müsibet bulmaya yorumlanır. Rüyada görülen yağlı koyun eti mirasa konmaya yorulur.
Bir kimse rüyada çiğ et yediğini görse bu rüya hayırdır. Rüyada çiğ et görüp yememek iyi değildir. Bir kimse rüyada pişmiş et yediğini görse o kimsenin malı artar. Eğer pişmiş eti ihtiyar bir adamla beraber yerse o kimsenin kadrive şanı yücelir. Kebap edilmiş sığır eti korkudan emin olmaktır. Eğer bir çocuk bekliyorsa doğacak çocuk erkektir. Bazı yorumcular kebap edilmiş sığır eti rızka veucuzluğa yorumlanır dediler.
Tavuk eti kadın tarafından menfaatlenmeye yorumlanır. Et hastalıktan şifa bulmaya üzüntü keder ve sıkıntıların gitmesine de yorulur. Bazen et sinirli kimsenin halimleşmesine yorulur.
Kuş eti yolculuk yapmak suretiyle fayda elde etmektir. Bazen de rüyadakuş eti yemek Cennet’e ve kişiyi Cennet’e yaklaştıran Salih amellere yorumlanır. Vahşi hayvan eti helal olan rızıktır. Bazen de onda bulunan bir sebepten dolayı meşakkat ve tehlikeye yorulur. Balık etikolay kazanılan ve afiyetli bir rızıktır. Bazen balık eti deniz veya devlet tarafından temin edilecek menfaattir.
İnsan eti düşmana galip gelmektir.
Rüyada yenmesi helal olmayan kuş etini yediğini gören kimse hilekar ve zalim bir kavim malını yer. Ördek eti Salih kimseler tarafından meydana gelecek menfaattir. Kebap edilmiş veya kızartılmış kuş yuvaları zahmet ve meşakat içinde kazanılacak bir maldır.
Bir kimse rüyada kendi etini fazla görse o kimsenin geçimi yoluna girer. Eğer o kimse hasta iae kurtulur. Bir kimse kendi etinin noksan olduğunu görse o kimsenin işleri durgunlaşır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:49   #6 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Eşik Görmek

rüyada görülen üst eşik rüya sahibinin eşidir.bir kimse kapının alt eşiğinin yerinden çıkarıldığını görse o kimsenin devleti gider. Kapının üst eşiğinin koparıldığını gören kimse de eşini boşar.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:49   #7 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Eşek Görmek

rüyada eşek görmek amelsiz alime yada yatak kilim vs gibi insanın ayağını bastığı şeylere yorumlanır.rüyada katırve eşeklere sahip olmak yahut binmek mal yahut evlat ile ziynetlenmeye yorumlanır. Dişi eşek geçime yardımcıya ve nesli çok olmaya yorumlanır.
Eşeğin sesi şer ve şiddettir. Rüyada görülen gerek tavlı gerek zayıf olsun insanın çalışması ve gayretidir. Eğer eşek büyük olursa yüksekliktir. Yürüyüşü hoş olursa dünyaca faydadır. Güzel olursa sahibi için güzelliktir. Beyaz olursa sahibi için zinnettir. Zayıf olursa sahibi için fakirliktir, tavlı olursa maldır. Siyah olursa sahibi için sevinç ve efendilik mülk şeref ve heybettir.
Bir yorumcu eşeği diğer hayvanlardan üstün tutmuştur. Eşeğinde siyahını tercih etmiştir. Semeriyle beraber eşek izzet sahibi bir çocuktur. Eşeğin kuyruğunun uzunluğu evladın kendisinden sonra gelen neslinin devlet ve yüceliğinin devamıdır.
Eşeğin ölmesi sahibinin uzun ömürlü olmasına yorumlanır. Eşeğin tırnağı sahibinin malının idarecisidir. Eşeği telef olan kimsenin malı zayi olur yahut akrabalarından irtibatı kesilir dükkanı yıkılır yada dükkanındn çıkarılır.
Rüyada eşeğe bindiğini ve eşeğinde güzel yürüdüğünü gören kimse gören kimsenin çalışma ve gayreti güzel ve isteğine uygun olur. Rüyada eşek eti yiyen kimse mal ve azamete erirşir. Eşeği yüklü olarak eve girdiğini görmek eşeğin yükünün aslı ve kıymeti nisbetinde o kimseye hayır ile yönelecek büyüklüğe yorumlanır. Bie eşeğe sahip olduğunu yahut onu bağladığını yada evine soktuğunu gören kimse Allah’ü Teala Hazretleri her hayrı verir onu bütün üzüntü kederden kurtarır. Eğer eşek yüklü ise hayır daha da faziletlidir. Eşekten düştüğünü gören fakir olur. Dişi eşeğin bir erkek yavru doğurduğunu gören kimseye geçim kapıları açılır ve o kimse iyi isme ve şöhrete erişir.
Bazı yorumcularda dişi eşek rütbenin noksanlığı ile beraber malındaziyadeliktir demişlerdir.
Eşek yavrusuna bindiğini gören kimseye çocuğu yadaeşi tarafından üzüntü isabet eder. eşeğin telef olması yahut zayıflığı sahibinin fakirliğine yorumlanır. Rüyada eşekten inmek ve onu satmak fakirliktir.
Eşeği yemek için kestiği ni görmek dar geçiminden sonra geniş rızka erişmektir. Başka bir şey için kestiğini gören kimsenin geçimi bozuk olur.
Eşeğin bir çok kuyruğunun olduğunu gören kimsenin rızkı geniş olur. Bir yahut birkaç eşeğin olduğunu gören kimsenin saadet ve hayrı çok olur.
Vahşi eşek günaha yorumlanır. Vahşi eşeğe binip arkasından düştüğünü gören kimse makamından düştükten sonra günah işler. Vahşi eşeğin evcilleşmiş görülmesi hayra ehil eşeği vahşi olarak görmek zarara yorumlanır.
Eşeğe döndüğünü gören kimseye bir bela erişir.
Rüyada evine vahşi bir eşeğin girdiğini gören kimse haktan batıla meyleder ve Müslümanların cemaatinden ayrılır. Vahşi eşeği uzaktan görem kimsenin eline geçici mal geçer.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:50   #8 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Esir Görmek

rüyada esir görmek hürriyete yorumlanır. Rüyanızda birisi tarafından esir alındığınızı görmek sevdiğiniz bir işle uğraşacağınıza; bir savaşta düşmana esir olduğunuzu görmek bir iş için biriyle ortaklık yapacağınıza sizin bir esir aldığınızı görmek ortaklıktan ayrılacağınıza veya memuriyetten istifa edeceğinize işarettir. Rüyada esir düştüğünü görmek başkasının malında gözü olduğuna veya borcunu inkar ettiğine veya evine bir borçtan dolayı icra geleceğine delalet eder. başka bir rivayete göre esir olmak veya esir görmek evlilikte mutsuzluğa da ialret eder.
Rüyasında esir olduğunu görmekte hayor yoktur. Rüya sahibi şiddetli bir sıkıntıya ve kedere düşer. Bir çok esir görmek rütbe ve yükselmeye hükmetmeye işarettir.
Rüyada esir olduğunu ve bundan kurtulduğunu gören kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Bir esire iyilik ettiğini gören hayır işler ve yaptığı da Allah (C.C.) katında kabul bulur.bir esirin kendisini esaretten kurtardığını götmek ahretini kazandığına delalet eder.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:50   #9 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Erik Görmek

vaktünde görülmesi rızıktır. Yahut bir yitiğin bulunmasıdır. Mevsimsiz olarak görülürse hastalık yahut üzüntü ve kederdir. Hasta rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir ve kalkar.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:50   #10 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Elmas Görmek

rüyada elmas görmek zengin olmak peşinde koşmaya fakat bu arzunun gerçekleşmemesine yorulur. Bir başka yoruma göre ise rüyada elmas görmek aşka ve kültür sahibi olmaya işarettir.
Rüyada elmas yemek fazlasıyla kazanca ve mutluluğa yorulur.
Elmas sattığını gören kederinde kurtulur. Elmas topladığını gören ise malından kaybeder
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:52.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz