Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Burçlarınız

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yıldıznamade Burç Hesplama nurcann Yıldızname Konuları 6 29-08-13 14:06
hangi burc nerede yasamalı.. SUMASALI Burçlarınız 2 12-11-12 04:26
Burç Taşlarının Tarihini Öğrenelim nurcann Burçlarınız 5 10-12-11 02:13
Aşk Ve Burç Grupları Nasıldır nurcann Burçlarınız 5 10-12-11 02:11
Ağustos Ayı Burç Yorumlarınız Burada nurcann Burçlarınız 2 30-11-11 04:20

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 19-03-13, 23:15   #1 (permalink)
TECRÜBELİ ÜYE
 
SUMASALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30-09-12
Mesajlar: 1.478
Konular: 421
SUMASALI is on a distinguished road
Standart hangi burç neye takıntılıdır?

hangi burç neye takıntılıdır?

KOÇ

Kazanma hususunda takıntısı olan Koçlar herhangi bir oyunda bile kazanmaları gerektiğini düşünürler. Çünkü onlar liderdirler ve 1.lik en çok onlar için vardır.



BOĞA

Boğaların en belirgin takıntısı zenginliktir. Zengin olmak için çok çalışır ve genelde başarırlar. Başka şeylere bu kadar uğraşsalar Ay’a giden ilk Türkler bile olabilirler.



İKİZLER

Modayı yakalama takıntıları vardır İkizlerin. En son telefon, en moda kıyafet, en gelişmiş bilgisayar daima onların olmalıdır çünkü onlar şımartılmaya değerdirler.



YENGEÇ

Yengeçler daha çok sevme takıntılıdır. Eğer siz onlara “Seni seviyorum.” derseniz o size mutlaka “Ben daha çok seviyorum.” diyecektir. Onlarla aşık atmak zordur.



ASLAN

Aslanların en büyük takıntısı daima güzel görünmektir. Onlar uyurken de güzel görünmelilerdir ki meleklerden tam puan alabilsinler, kendilerini beğenebilsinler.



BAŞAK

Temizlik ve düzene takıntılıdır Başaklar. Onların elinden kurtulmanın yolu yoktur, elbiseleriniz ve evinizi hatta duruşunuz temiz görünmüyorsa şansınızı kaybedersiniz.



TERAZİ

Adil olmakla takıntılıdır Teraziler. En alakasız konularda bile bir haksızlık olduğunda gerim gerim gerilirler. Ekmek kuyruğunda yaşanan kaynaklar bile delirtir onları.



AKREP

Güce sahip olduklarını bilmek Akreplerin en büyük takıntısıdır. Güç vazgeçilmez bir öğeleridir onların ve güçsüz hissederlerse kendilerini neredeyse depresyona sokarlar.



YAY

Yaylar genellikle kendilerine takıntılıdırlar. Bu yüzden hatta bir derecede narsist de sayılabilirler. Önce kendileri önemlidir ki ‘ben’likleri korunsun ve parçalanmasın.



OĞLAK

Oğlakların en büyük takıntısı ‘En iyi’ takıntısıdır. En iyiye sahip olmak isterler her zaman için. Kendi beğendikleri her şeyin en iyi olması ve en güzel görünmesi takıntısıdır.



KOVA

Değişiklik takıntılıdır Kovalar. Aynı yerde duramazlar, aynı insanlara uzun süre katlanamazlar hatta aynı havayı uzun süre soluyamazlar. Bu yüzden değişirlerse çiçek gibi kururlar.



BALIK

Balıklar kendi yarattıkları dünya ile takıntılıdırlar. Hayalleri önemlidir ve yıkılmamalıdır. Eğer yıkarsanız ya da alay ederseniz bir köpekbalığına dönüşüp sizi yutabilir.

__________________
''yâ leytenî küntü turâbâ"
" keşke toprak olsaydım "...
SUMASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:43.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz