Dilek Duası  

Go Back   Dilek Duası > ASTROLOJİ BÖLÜMÜ > Rüyalarınız Neyi Anlatıyor

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
E Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 12 25-11-11 04:51
L Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 17 25-11-11 04:21
M Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 56 25-11-11 04:17
N Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 10 25-11-11 04:06
O Harfi İle Başlayan Kelimeler Tabiri nurcann Rüyalarınız Neyi Anlatıyor 9 25-11-11 03:59

Yeni Konu aç Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 25-11-11, 04:56   #21 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Davul Görmek

Rüyada görülen davul boş bir haberdir. Evinde bir davulla oynadıgını ve çagırıp – bagırdıgını gören kimseye bir musibet erişir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 25-11-11, 04:56   #22 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Dargın Olmak

Dargınlık rezil olmayı gerektiren şeyleri yapmaya ve hastalıklara yorumlanır. Çünki dargın kimsenin sinirli ve kızgın oldugu zamanlarda durumu degişir. Dargınlık fakirlige ve malı lüzumsuz yere harcamaya yorumlanır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:56   #23 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Damat Görmek

Damadı olmayan kimsenin rüyada damadı oldugunu görmesi düşmanı yenmeye ve korkudan kurtulmaya yorumlanır. Rüyada damat görmek zafere işarettir. Rüyada damat oldugunu görmek işlerinde üstün gelecegine; bir damada sagdıç oldugunu görmek ,yeni bir işe girecegine veya bir tüccarla ortaklagı ; evine bir damadın misafir geldigini görmek başına bir devlet kuşu konacagına delalet eder.
Bazıları diyor ki ; damat görmek yenilikle yorumlanır. Rüyada zengin bir kızla evlendigini görmek yeni zengin kimselerle tanışacagına ve onlardan menfaat görecegine işarettir. Bir kişinin rüyasında damadını görmesi eger hakikaten kızı olup da evlendirmiş ise geçiminin bollaşacagına ; kızı olmadıgı için damadı da yoksa beklemedigi bir yerden kendisine bir rızık kapısı açılacagına işarettir. Rüyasında damadı ile sofrada yemek yedigini gören hükümet kapısından bir menfaat görür veya piyangodan büyük bir ikramiye kazanır.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 25-11-11, 04:57   #24 (permalink)
ÖZEL ÜYE
 
nurcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16-08-11
Mesajlar: 4.200
Konular: 1624
nurcann is on a distinguished road
Standart

Rüyada Dağ Görmek

Rüyada dag görmek şanı yüce,şöhretli,iktidarlı ve sebatlı siyaset sahibi bir kimseye veya bir çocuga ve tüccara yorumlanır. Dağ yayılıp açıldıgı zaman çetin ve kalbi katı bir kadındır. Veya gam ve keder yada insanın son derecesi ,yolculugu veya yeminidir.
Üzerinde bitki örtüsü ve su olmayan dag kafir ve azgın bir meliktir. Dagdan indigini gören kimsenin mülkü elinden gider. Tüccarsa zarar eder.
Bitki örtüsü olmayan bir dag çıktıgını gören, kötü kimselerin hizmetine girerek iş görür, bundan da kendisine kaygı ve endişe gelir. Dag içinde olan yol yokuş azaptır. Bundan dolayı yokuş bir yoldan indigini gören kimse azabından kurtulur. Yokuşu çıktıgını görse,<zahmet ve meşakkatla beraber ,kadri ve saltanatı yüksek olur.
Çıkmakta oldugu dagın yarısına gelşdiginde yukarı çıkması veya aşagı inmesi mümkün olmayan kimse ömrünün yarısında vefat eder. dağa çıkıp üzerinde oturan kimsenin çirkin ve iri vücutlu bir çocugu olur.
Dağa çıkmak yükseklik, aşagı inmek zillettir. Yukarı çıkmak üzüntü ve kedere yorumlandıgında , aşagı inmek bu hallerden kurtulmaktır. Yukarı çıkmak valilige yorumlandıgından aşagı inmek de görevden alınmaya yorumlanır. Rüyada görülen dağlar ve yüksek tepelert şiddetli üzüntüye, bagırıp feryad etmeye, ıstırap ve işsizlige yorumlanır.
Dağa düzgün bir yoldan geldigini gören maksad ve arzusu na meşru yoldan kavuşur. Dagın göge yükselerek insanların başları üzerinde oldugunu görmek insanları kaplayacak bir korku ve şiddete yorumlanır. Çünki Allah günahkarları korkutmak ve tehdit için Tur Dağı’ını beni İsrail ‘in başına gölge gibi kaldırmıştı. Dağın yere battıgını görmek o yerin büyüklerinden birinin ölmesine yorumlanır. Bir kimsenin rüyada alnından veya yanında dağ görmesi zekat vermemeye yorumlanır.
Danyal aleyhisselama göre; bir dağın üzerinde olup bunu kendi malı zannetigini gören büyük bir kimseye sıgınır. Bir rivayete göre adil bir başkasının emrine girer. Bir daga çıkarak tepesine ulaştıgını gören bir devlet büyügünden fayda görür. Bir dagın yerinden koptugunu veya parça parça oldugunu görmek, büyük bir devletin yıkılışına ve halkının dagılmasına delalet eder. bir dagda kendisi için yatıp kalkacak yer hazırladıgını gören ,büyük bir devlet makamında iş bulur. Bir dagdan indigini gören işinden olur,itibarı sarsılır. Bir rivayete göre yüksek daglardan inmek, yapmak isetedigi bir işten vazgeçmektir.
Mağribi’ye göre: bir daga veya yüksek bir yere çıktıgını görmek, muradının olmasına ve istedigini elde etmesine işaret eder. bir dagdan düştügünü görmek din ve dünyasında noksanlıga delildir.
Bir dagın yeşillendigini ve güzelleştigini görmek, o yeri yönetenlerin mülkü iyi idare ettiklerini gösterir. Dagda yırtıcı bir hayvan görmek dinsiz ve vicdansız bir devlet adamı ile tabir edilir.
Dagın yalnız topraktan ibaret oldugunu görmek faydasız ,cimri bir devlet başkanının bulundugna işarettir. Dagın dikenler va çalılar ile kaplandıgını görmek ,halkı yaptıkları ile rahatsız eden bir devlet başkanına delalet eder.
Cudi dağına çıktığını gören hayır ve fayda görür. Arafat dağında bulunduğunu gören tövbe eder kabul olunur. Karanlık ve korkunç görünüşlü bir dağda bulunduğunu gören ölür veya bir belaya uğrar. Dağda güzel manzara görmek büyük bir kimseden bir hayır ve menfaat göreceğine işarettir. Bir dağa çıktıgını ve orada gördüğü bir magaraya girdigini görmek bazı kişilerin sırlarına ortak olacagına işarettir. Oradan bir şey alıp çıktıgını gören o sırrı ögrendiginden dolayı menfaat görür. Bir dagı uzaktan gören, önemli bir konuyu düşünür ve yapmaya karar verir. Dagda merdiven gibi yapılmış bir yoldan çıktıgını gören muradına erer.
Cafer – i Sadık (RA) ‘a göre ; dag görmek bir devlet başkanı , devlet büyügü ve rahata ulaşmakla yorumlanır.
Bir dagın kendisine ait oldugunu gören iyi kalpli ve itibarı büyük bir kimseye arkadaş olur. Dagın etrafında dolaştıgını gören büyük bir kimseyle tanışır ve fayda görür. Bir dagadayandıgını gören büyük bir kimseye sıgınır. Dagın üzerinde kendisine saglam bir yer hazırlayan ,devlet büyügü tarafından büyük bir memuriyete geçirilir. Zengin ise daha çok zenginleşir. Fakir ise zengin olur,korkusu varsa kalmaz. Bir dagı yıktıgını gören ömrünü ziyan eder.
Kendisini dagdan aşagı atıp kendisine zarar gelmedigini gören ,eline geçecek bir büyük iş veya memuriyet dolayısıyla sözü geçer olur. Dagdan düştügünü ve hemen ayaga kalktıgını görenin işi tamamlanmaz.
Bir dagda silahlı olarak bulundugunu veya bir başka arkadaşı ile birlikte bulundugunu görmek hayır ve büyümeye delalet eder. bir daga çıkmak istedigini gören katı kalpli bir kimseye giderek ondan bir işi hakkında yardım ister. Bu rüyada pek hayır yoktur. Daga ne kadar kolaylıkla çıkarsa maksadına o kadar kolaylıkla ulaşır. Daga çıkarken hiç ayagı kaymadıgını ve çok rahat tırmandıgını görmek acele bir hayra ulaşacagına delalet eder. zorlukla daga çıkmaya başladıgını ve tepesine ulaştıgını görenin ömrü dolmuş ve eceli yaklaşmıştır.
Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada büyük bir dag görmek yüklsek bir mevkiye tedbire ,oyu isabetli kimseye ,hatırlı bir büyüge ,babaya ,büyük bir tüccara ,dagın tepesi yuvarlak ve yassı ise, zengin fakat katı yürekli bir kadına ,keder ve sıkıntıya ,zahmetli bir yolculuga ,hayal ve düşünceyle tabir olunur.
Başka bir yorumcuya göre dag görmek büyük bir kısmete delalet eder. rüyasında bir daga tırmandıgını görmek karlı bir ticaretten eline büyük miktarda para geçecegine; bir dag eteginde oturup dinlendigini görmek ,kendisine teklif edilen karlı bir işe girip girmeyecegine karar vermek için düşündügüne; bir dagın eteginde bir dag evinde bulundugunu görmek eline geçen parayı hayır işlerinde harcayacagına delalet eder.
Dagda çimenlerin üzerinde ibadet ettigini görmek Cenab- ı Hakk(c.c) hazretlirinin rızasını aldıgına; dag eteginde sudan abdest alıp namaz kıldıgını görmek günahlarından kurtulduguna ; üzerinde yeşillik olmayan çıplak bir daga tırmandıgını göremek teşebbüs ettigi işten hayır gelmeyecegine delalete eder. dagın küçülerek yok oldugunu görmek bekledigi şeylerin elde edilmeyecegine , dagın oldugundan fazla büyüdügünü görmek bir devlet dairesinden bekledigi bir haberi alacagına ; dagın üzeri çiçekle dolu oldugunu görmek her durumda hayır ve menfaat işaretidir.
nurcann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:11.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımları iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz